EuROvision: Horia Moculescu, declaraţia serii: "Trăim în epoca Adele"


12 melodii, 12 show-uri şi două recitaluri în direct de pe scena Sălii Sporturilor din Baia Mare – spectacolul semifinalei Eurovision România se transmite în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR+. REFRESH SAU F5 PENTRU UPDATE!

FINALIŞTI:
Dreamwalkers
Mihai Trăistariu
Florena
Ovidiu Anton
Vanotek feat. The Code & Georgiana
Doru Tudoruț feat. Irina Baiant


22:30 Ultima din semifinala, XANDRA interpreteaza piesa "Superhuman". Ne placeeee! Zoli: "Nu a fost cel mai mare show pe care l-am vazut in seara asta". 
Mai jos aveti un citat amuzant, ne-a ramas in minte. :)



22:30 Ovidiu Anton interpreteaza piesa "Moment of Silence", ne place, place, placeeee! Zoli: "Pentru mine, cel mai emotionant moment al serii. Nu a fost un show dinamic, dar nu se cerea". Cezar: "Gratie lui Ovidiu Anton, voi asculta rock."



22:20 Gasca de acasa interpreteaza "Tu esti povestea". Horia Moculesu: "Putin retro. Asteptam o explozie."

22:10 Florena interpreteaza piesa "Behind The Shadows". Personal mi-a placut. juriului la fel. Cezar: "A transmis foarte mult". Horia Moculescu a cazut in sfarsit de acord cu Randi :)



22:00 Favoritul serii, MIHAI interpreteaza piesa "Paradisio". Videoclipul piesei - varianta 2, nu a aparut inca.....poate e in lucru? Horia Moculescu, putin nemultumit de prestatie! :o



21:35 Vanotek feat. The Code & Georgian e fresh si merge! Piesa lansata in decembrie, anul trecut, se aude si la Eurovision. Juriul lauda piesa, mai putin domnul Moculescu si Randi. :)



21:25 Dupa energia obtinuta de la piesa anterioara, ne delectam cu ceva mai...romantic. "Never to late", interpreteaza Mihai Bajinariu. Horia Moculescu: "Piesa e stricata de refren!"



21:15 Ceva mai diferit la Selectia Nationala. Jukebox, piesa "Come On Everybody". Cepraga: "Nu vad interesanta combinatia engleza-romana. Sunet bun, energie buna". Horia Moculescu: "Linia melodica, foarte statica."

21:09 In acest moment pe scena, piesa "Lasă-mă, eu te las", Irina Popa, interpreteaza in limba engleza. Randi: "Piesa este foarte buna, dar nu epica, nu pentru Eurovision!"



21:00 Dream Walkers interpreteaza piesa "Let it Shine". Vocile sunt bune, chiar foarte bune. Juriul a laudat prestatia!



20:50 "Nai, Nai" a schimbat tonul si ne-a pus la dans! A interpretat Andra Olteanu. Juriul a criticat in mare piesa: Randi "Este o piesa de radio!"



20:45 Gheata a fost sparta de primii artisti: Doru Todoruţ feat. Irina Baianţ, piesa "The Voice", Muzică: Doru Todoruţ, Irina Baianţ | Text: Doru Todoruţ, Irina Baianţ. O imbunatatire si la grafica editiei din acest an. 



20:40 Prezentarea juriului. 
D-nul Horia Moculescu a primit cele mai multe apaluze. :) 

20:35 Un inceput formidabil cu imagini din orasul Baia-Mare, imagini pregatite de TVR. Artistii au facut un colaj cu piesele ce au reprezentat Romania ultimii ani si au obtinut rezultate formidabile. 

20:30 Incepe Selectia Nationala Eurovision Romania, 2016! Sunt Claudiu si impreuna comentam prestatiile celor 12 artisti de pe scena amplasata la Sala Polivalenta din Baia Mare. 


Un produs Blogger.