Avicii se RETRAGE de pe scenă. "Mă voi întoarce cândva, însă nu curând"


Avicii anunţă că nu va mai concerta live după spectacolele din 2016 şi că va lua o lungă pauză din industria muzicală.

Un tweet de-al DJ-ului suedez Avicii, pe numele său Tim Bergling, anunţa săptămăna trecută: „Industria muzicală nu va mai fi niciodată la fel”.

Vestea a venit în această dimineaţă pe site-ul lui Avicii, acesta confirmând că se retrage de pe scenă, show-urile din turneul de anul acesta fiind ultimele. Tim a mulţumit în mesajul său fanilor şi tuturor colaboratorilor care l-au susţinut.
„Cariera mea a fost plină de succes, dar nu au lipsit momentele grele. Am devenit adult în timp ce am crescut ca artist, am început să mă cunosc mai bine şi am realizaz că sunt multe alte lucruri pe care vreau sa le fac în viaţă.”
„Nu voi renunţa definitiv la muzică, voi continua să vorbesc cu fanii, dar am decis ca turneul din 2016 să fie ultimul meu turneu, ultimele mele spectacole. Hai să le facem de neuitat! O parte din mine îmi spune că ma voi întoarce cândva, însă nu curând.”

Ultimul show Avicii va fi pe 28 august, la Belfast.

Artistul a fost in Romania, unde a sustinut un spectacol incendiar in cadrul Untold Festival, Cluj-Napoca. Avicii a colaborat de-a lungul timpului cu nume ca Madonna, Coldplay sau David Guetta şi s-a clasat de două ori pe locul trei în topul celor mai buni DJ din lume, în 2012 şi 2013, scrie DJ Magazine.


Autor: Claudiu Itu | Data: 30.03.2016 | Imagini: Avicii.com
Un produs Blogger.