Florin Iordache, "Just listen"


Florin Iordache lanseaza single-ul si videoclipul "Just listen", o noua piesa din puzzle-ul povestii lui muzicale. 
"Just Listen exprima stadiile prin care trece o relatie de iubire. Descrie momentele in care lumea ta devine mai mult frumoasa prin aparitia unei singure persoane, dar si modul in care toata frumusetea dispare cu primele certuri si lupta de a repara ce am stricat. E dorinta acuta de a fi ascultati in loc de judecati", declara Florin Iordache.
Single-ul este compus de catre insusi Florin, iar l-a mix si master a colaborat cu Gabriel Baruta si Cristian Vargas. Videoclipul este regizat de catre Marian Nica, iar din set-up-ul in care a fost filmat nu lipseste pianul, unul dintre instrumentele pe care Florin le-a studiat.
"Just Listen e un produs direct al iubirii, dar aceea pentru care a fost creata nu a auzit-o. A plecat înainte sa o asculte, dar nu se stie niciodata cum printr-un share ajunge si la ea sau porneste un post de radio în timp ce piesa ruleaza... Practic, cânt pentru milioane de oameni ca poate ajunge si la ea si a o intoarce din drum. Just Listen este partea prezenta a povestii mele, este exprimarea sentimentlor mele, care la randul ei poate schimba sentimentele altora. Este piesa care decide cum va fi urmatoarea piesa", adauga artistul.
Florin Iordache este un artist cu sute de concerte la activ, dar si multe colaborari inedite. A facut parte din trupa Krypton, a colaborat cu directia 5, iar din 2012 este solistul trupei Avenue. In 2015 a lansat single-ul "Zambeste", o piesa pozitiva si motivationala, care are peste 2,7 milioane de vizualizari pe YouTube. 

Pe langa acestea, tot in 2015 a lansat proiectul YorGa si primele doua single-uri – "Strop de fericire" si "After Party", in colaborare cu Brighi. YorGa este un proiect EDM inceput anul trecut, cu un sound fresh si mai multe influente muzicale, printre care deep house, pop, electro, funk.

Autor: Ramona Dinu | Data: 22.03.2016 | Imagini: Cat Music
Un produs Blogger.