Mira lansează single-ul și videoclipul "Bella"


Mira, MiraBella, lanseaza un nou single, o piesa energica si ritmata, care imbina limba engleza cu limba spaniola, in ton cu zilele senine de vara ce urmeaza. Piesa "Bella" a fost compusa de catre Oana Madalina Dumitru si produsa de catre Marcel Botezan si Sebastian Barac. 

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti si este regizat de catre Khaled Mokhtar, iar din echipa creativa fac parte Costina Lumezeanu - make-up artist, hair stilist  Stefan Ungureanu si stilist Costantin Popoiu. 
"Sunt fericita ca se lanseaza 'Bella' la scurta vreme dupa ce am implinit 21 de ani. Este cadoul perfect pentru un artist. 'Bella' este o piesa pe gustul meu, vesela, energica si sper sa le placa fanilor mei surpriza pe care le-am pregatit-o", a declarat Mira. 
Mira a devenit cunoscuta publicului odata cu participarea la Vocea Romaniei. Ulterior, a lansat "Dragostea nu se stinge" in colaborare cu What's Up si KIO, piese cu Zhao, cu Piticu' si nu in ultimul rand, featuring-ul cu Corina si Skizzo Skillz pentru "Fete din Balcani" (30 de milioane de vizualizari).

Autor: Andrei Didas | Data: 19.03.2016 | Imagini: Cat Music
Un produs Blogger.