(P) Carla's Dreams, concert caritabil la Chișineu Criș


Trupa momentului în România - Carla's Dreams va susține un concert caritabil pe 22 aprilie, la Casa de Cultură Chișineu Criș. Carla - Mihaela, are puțin peste doi ani și jumătate, dar a avut neșansa de a se naște după doar șase luni de sarcină. De atunci problemele de sănătate s-au ținut lanț iar acum micuța Carla are nevoie de sprijinul nostru pentru a-și îndeplini visul de a duce o viață normală. Vino și tu alături de Carla la concertul Carla's Dreams.

Bilete Concert Caritabil Carla's Dreams
Balcon - 100 de lei
Silver - 50 de lei
Gold - 30 de lei
Regular - 20 de lei

Carla’s Dreams sunt artiștii nonconformiști, talentați, creativi care cuceresc România și impresionează prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu INNA, Antonia, Delia și Loredana. Se poate spune ca 2015 a fost anul celor de la Carla’s Dreams. Cel mai vizionat video de pe YouTube în România este “Cum ne noi”, (37 de milioane de vizualizari), colaborarea artiștilor cu Delia, piesa care a fost locul 1 incontestabil pe radio și TV în România. Tot ei au compus piesa “Da, mamă”, interpretată de Delia care are 31 de milioane de vizualizări.


Piesa “Te rog” a devenit virală pe Internet, imediat ce s-a lansat, locul 1 pe radio si TV, cu aproape 22 de milioane de vizualizări. Carla's Dreams susține concerte sold out atât în România, cât și în Republica Moldova. La începutul lui 2016, au lansat piesa “Sub pielea mea #eroina”, o piesă cu un videoclip controversat, care a strâns în 20 de zile aproape 10 milioane de vizualizări.

Autor: Miruna Haican | Data: 15.03.2016 | Imagini: a1.ro, Afis eveniment
Un produs Blogger.