Enrique Iglesias lansează videoclipul piesei "Duele El Corazon", ft Wisin


Daca in urma cu cateva saptamani lansa single-ul "Duele El Corazon", feat Wisin, alaturi de Sony Music, acum Enrique ne surprinde cu videoclipul piesei.

Single-ul "Duele El Corazon" se bucura deja de succes la nivel international si este al 27-lea single lansat de catre artist care ajunge pe prima pozitie in topul Billboard Hot Latin Songs. Odata cu acest single, Enrique stabileste un record in topul Billboard si devine primul artist care are 27 de single-uri no 1.

In plus, "Duele El Corazon" a ajuns pe primul loc in magazinele digitale din 16 tari si in topul global Spotify 50, iar lyric-video-ul lansat are peste 45 de milioane de vizualizari pe YouTube, pana in prezent.

Recent, Enrique a primit 7 trofee din cele 11 nominalizari la gala Billboard Latin Music Awards 2016, printre care "Hot Latin Song of the Year", "Digital Song of the Year" sau "Latin Pop Songs Artist of the Year, Solo".

Momentan, Enrique Iglesias se afla in turneul mondial "The SEX and Love World Tour" si a avut 130 de show-uri, printre care unul in Romania, pe 12 mai. 


Autor: Andrei FER | Data: 13.05.2016 | Imagini: EnriqueIglesiasVEVO
Un produs Blogger.