Lansare videoclip: Katerina, "Remember"


Mango Records lanseaza noul single si videoclip al frumoasei cantarete originare din Letonia – KATERINA, single intitulat „Remember", o productie muzicala semnata de catre Deepside Deejays.

Dupa lansarea din 2014 a ultimului sau single „Blackboard" produs de catre Mango Records, Serban Cazan ( Hahaha Production ) si Mike Hadisson in doua variante diferite, o varianta in limba engleza si o varianta in limba rusa, KATERINA a reusit sa intre in topurile radiourilor din mai multe tari europene. 

Piesa a fost foarte apreciata in tari precum Letonia, Germania, Ucraina, Letonia sau Turcia, cea mai buna clasare avand-o in Polonia unde a ajuns pana pe locu 4 in TOP 40, o performanta de aplaudat pentru primul single al Katerinei. Concertele nu s-a lasat nici ele asteptate dupa aceasta reusita, Statele Unite ale Americii, Egipt, Letonia, Gemania si Polonia fiind doar cateva dintre tarile in care frumoasa cantareata a concertat dupa succesul piesei „Blackboard".

Desi nu vorbeste limba romana si locuieste in Riga si New York, frumoasa KATERINA aprecieaza talentul producatorilor muzicali din Romania alegand si de aceasta data sa produca si sa lanseze la noi in tara noul sau single si videoclip intitulat „Remember". 

Filmarile pentru videoclip au fost realizate in Egipt si Statele Unite ale Americii pe parcursul a 6 zile de catre o echipa exclusiv romaneasca, tinutele din videoclip fiind semnate de asemenea de catre o creatoarea de moda romanca - Nicoleta Negura, iar hair style-ul si machiajul fiind asigurate de o echipa a Geta Marin Academy din Bucuresti.


Autor: Claudiu ITU| Data: 06.05.2016 | Imagini: Mango Records
Un produs Blogger.