Mellina lansează în XessionMUSICVLOG single-ul: "Minciuna mă omoară"


Dupa single-urile de succes "Poza de Album" si "Cutremur in inima mea", Mellina, invitatul special din XessionMUSICVLOG-ul din aceasta saptamana, lanseaza "Minciuna ma omoara". Proiectul XessionMUSICVLOG se desfasoara pe parcursul anului 2016, cu lansari in fiecare joi, la ora 20:00
"Am acceptat cu drag invitatia de a face XSession pentru piesa "Minicuna ma omoara" si am foarte mari emotii fiind primul single solo dupa hit-ul "Poza De Album". Vreau sa multumesc celor doua echipe implicate, Mango Records si MusicExpertRecords pentru increderea pe care o au in mine si nu in ultimul rand sper ca piesa sa ajunga la inimile voastre". "Piesa vorbeste de minciuna care omoara, despre ideea ca poti sa-mi faci ce vrei dar nu ma minti iar si iar, pentru ca intr-o zi o sa ti spun "La revedere". Am lucrat cu drag la aceasta piesa cu cei de la DOMG si Vescan". spune Mellina.
"Minciuna ma omoara" este compusa de DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), la orchestratie au mai contribuit Marc Reyen si John Deeper, versuri marca Vescan, iar productia video este realizata de Claudiu Stan.

Puya si Vescan sunt initiatorii proiectului XessionMUSICVLOG, care reuneste mai multi artisti in jurul studiourilor Scandalos Music si DOMG (Dorian Oswin si Mihai Gruia), cei cu care au mai colaborat si in anii trecuti pentru "Cutremur in inima mea" si "Poza de album", semnate Mellina si Vescan.


Autor: Andrei DIDAS | Data: 13.05.2016 | Imagini: MusicExpertRecords
Un produs Blogger.