Nosfe și Ruby lansează single-ul și videoclipul "Condimente"


"Condimente", cea mai noua piesa pe care poate fi auzita Ruby, o colaborare cu Nosfe de la Satra B.E.N.Z. a fost lansata miercuri, 11 mai, concomitent prin intermediul a 3 canale de comunicare: TV, online (Facebook si pe canalul de YouTube al Cat Music), dar si pe un ecran de cinema (Cinema City), in prezenta a numeroase persoane publice, jurnalisti, prieteni, colaboratori, dar si artisti din showbiz-ul romanesc, precum Alex Velea, What's Up, Matteo, Sasha Lopez, Ale Blake, Raluka, Dorian Popa, Toby Ibitoye, Marius Mirica (Narcotic Sound), George Pistereanu sau Kamara. Marea surpriza a serii a fost Stela Popescu, al carei nume se regaseste si in versurile "Condimente". 
Ruby: "Am fost atat de emotionata si m-am bucurat sa vad toata munca din ultimele 6 luni pe un ecran enorm, care a pus in valoare tot ce ne-am straduit sa facem si credem noi, a iesit de minune!"
Nosfe: "'Condimente' e o piesa in care s-au adunat toate elementele unei retete de succes, cum zic si versurile. Si pe langa asta, am avut si norocul sa o am pe Ruby langa mine, asa ca rezultatul nu putea fi decat spectaculos."

Piesa este compusa de catre Nosfe, What's Up, Shift, Costin Bodea si David Ciente, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan, cel cu care Ruby a colaborat pentru cele mai recente clipuri, "Buna, ce mai zici" (35.000.000 vizualizari) si "Tata" (6.000.000 vizualizari).

Filmarile au avut loc in incinta unui hotel din Bucuresti, au durat peste 20 de ore, au fost folosite decoruri special realizate, de la materiale, la flori, bijuterii si costumele semnate Cristina Savulescu (Ruby), Laura Lazar (dansatoare) si Prive Boutique, dar si www.dorianpopashop.ro (Nosfe). In videoclip, Ruby are si o coregrafie speciala si a repetat zilnic alaturi de coregraful Chiriac Dan "Papu".


Autor: Andrei DIDAS | Data: 12.05.2016 | Imagini: Cat Music
Un produs Blogger.