(P) S-a dat startul înscrierilor pentru Cluj Never Sleeps 2016


Cluj Never Sleeps vă așteaptă între 18 și 19 iunie la noaptea albă a culturii. Evenimentul se află la cea de a treia ediție și are în plan să țină clujenii, și turiștii deopotrivă, treji toată noaptea pentru o porție concentrată de evenimente culturale și nu numai. 

Din culisele evenimentului vă transmitem că se pregătesc activități cât se poate de variate, de la spectacole culturale aduse în stradă sau reprezentații tematice surpriză, la concerte de jazz sau scene dedicate special tinerilor artiști și intervenții în spațiul public.

Teatrul Național Cluj-Napoca, după ce la ediția din 2015 a făcut istorie cu prima reprezentație scoasă în aer liber vreodată, anul acesta continuă cu o producție stradală. D'ECOURAGE se joacă în noaptea albă a culturii. Premiera spectacolului are loc pe 12 mai, pe Bulevardul Eroilor. 

Pe lângă evenimentele principale, în cadrul Cluj Never Sleeps 2016 vor fi organizate și evenimente independente de către comunitatea locală. Dacă vrei să scoți în față munca ta și a echipei tale printr-un eveniment cultural de care poți să te ocupi, acum ai ocazia să îl prezinți în cadrul unui proiect de amploare.

Call-ul se adresează atât ONG-urilor și instituțiilor culturale, cât și firmelor și organizațiilor care activează ca bar, cafenea, cinema, galerie, sală de spectacole, trupelor de teatru, muzică, dans sau improvizație, etc. Evenimentul sau activitatea poate viza una sau mai multe din ariile: arte vizuale, muzică, film, teatru, dans.

Perioada de înscriere este deschisă până pe 27 mai și trebuie doar să completezi formularul de aici: bit.ly/call-clujneversleeps.

De ce să participi la Cluj Never Sleeps?

În noaptea în care nimeni nu doarme, dacă iei Clujul la pas vei găsi activități și evenimente care aduc actul cultural și artistic mai aproape de oameni, îl fac pe înțelesul tuturor și îl răspândesc în tot orașul, atât în spațiile publice, cât și în cele neconvenționale.

La cea de-a doua ediție, în anul Capitalei Europene a Tineretului la Cluj-Napoca, 10.000 de participanți s-au bucurat de cele 35 de evenimente organizate de comunitate pentru clujeni și nu numai. Cluj Never Sleeps 2015 a însumat 150 de ore de activități comprimate în doar 24, desfășurate pe întreg orașul, în 20 de locații diferite.

Cluj Never Sleeps este organizat de Asociația Acaret și Cluj 2015, sprijinit de Primăria municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul susține candidatura Clujului pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021.
Un produs Blogger.