Alexandra Stan lansează videoclipul “Écoute”, filmat în locurile în care a copilărit


Cu toate ca iubeste marea si vara, Alexandra Stan a ales sa filmeze videoclipul noului single “Écoute”, un featuring cu Havana,  in creierul muntilor, inconjurata de zapada. La initiativa artistei, intreaga echipa s-a inarmat cu haine groase pentru a merge in zona Obarsia-Brezoi, locurile pe care Alexandra le vizita foarte des in copilarie impreuna cu familia din partea mamei, care isi are radacinile acolo. 

Filmat in luna martie, cand pe Transalpina erau -15˚C, Alexandra Stan a avut parte de numeroase peripetii pentru a realiza cele mai bune cadre. Cum accesul pe varful muntelui era imposibil cu masina, frumoasa cantareata a fost trasa cu ratrakul impreuna cu echipa ei.  Mai mult, au fost nevoiti sa transforme refugiul salvamontistilor de la Transalpina Ski Resort intr-o camera de make-up si dressing pentru a fi gata de filmare.

In videoclipul “Écoute”, filmat de Khaled Mokhtar, cu care artista a mai colaborat pentru clipurile “Dance”, “Cherry Pop”, “We Wanna” etc, regasim o lume plina de inocenta, puritate, fidelitate si fragilitate, in care cainele Husky si calul alb sunt metafore ale personalitatii artistei.
“Cred ca intr-o viata anterioara am fost zeita. Piesa “Écoute” e foarte orientala, mi se potriveste de minune si imi place sa o numesc “dansul iubirii”. “Écoute” e despre dragostea pura, fara bariere, care nu te limiteaza”, a marturisit Alexandra Stan despre noul ei single.
Single-ul “Écoute” uneste culturi, mai ales ca Alexandra Stan e romanca, regizorul este din Libia, iar din proiectul Havana fac parte Vanotek (Chisinau), Nadir (Irak) si Sorin Seniuc (Romania).

Havana a depasit granitele tarii cu hiturile lor “Vita bella” si “Que sera, sera”, iar acum Alexandra Stan prezinta trupa si fanilor ei, prin colaborarea lor pentru piesa “Écoute”.


Autor: Andrei DIDAS | Data: 31.05.2016 | Imagini: AlexandraStan
Un produs Blogger.