REMIX. Kamelia lansează primul remix oficial al hitului "Amor"


Dupa succesul piesei "Amor", cu care se afla in inimile fanilor si care ocupa primele locuri in topurile muzicale de 6 luni, Kamelia lanseaza acum remix-ul hitului compus alaturi de George Hora, realizat de Studio 66.

Single-ul "Amor" se bucura de succes atat in mediul online, cat si in topurile radio si TV din tara si strainatate. In plus, ocupa si primele pozitii in topul Shazam din mai multe teritorii, iar pe YouTube a adunat peste 25 de milioane de vizualizari in doar 6 luni de cand a fost lansata, si devine astfel cel mai vizualizat clip din repertoriul Kameliei.

Mai mult, single-ul "Amor" este licentiat in tari ca Italia, Israel, Croatia, Slovenia, Macedonia, Cipru, Polonia, Turcia, Grecia, dar si in Asia, tari precum Singapore, Malaezia, Thailanda, Filipine, Indonezia, Taiwan, Coreea, Hong Kong, China, Laos, Vietnam, Cambodgia, Sri Lanka etc.

In clipul "Amor", regizat de Bogdan Daragiu, artista intra in pielea unor personaje inedite, influentate de cultura asiatica, africana, dar si de cea urbana.
Kamelia a cucerit publicul si cu single-uri solo, precum "Prima oara" sau "Come again", dar si prin colaborari precum ''Piesa mea preferata'' cu Vescan, ''Change'' si ''VIP'' cu Puya, ''Vara rece'' cu Eli etc.

Autor: Andrei DIDAS | Data: 30.06.2016 | Foto: CatMusic
Un produs Blogger.