PIESĂ NOUĂ. Nico lansează single-ul şi videoclipul "(Să-mi dai) Motive"



Daca in luna februarie a acestui ani, Nico ne-a surprins cu single-ul "In locul tau", care are acum peste 3,5 milioane de vizualizari pe YouTube, acum artista ne ofera "Motive", motive sa ascultam noua ei piesa. 

Compozitorii noului single sunt tot Laurentiu Matei si Ovidiu Iordache, ca in cazul piesei "Clipe" (featuring cu Shobby). Piesa "(Sa-mi dai) Motive" este primul single lansat de catre Nico in calitate de co-autor si este un nou single care va aparea pe urmatorul album al artistei.
"Foarte multe persoane s-au regasit in piesa 'Clipe', lansata in anul 2014 si sincera sa fiu mi-am dorit si eu o continuare a acesteia, am simtit ca trebuie sa existe o a doua parte a "clipelor". Consider ca 'Motive' continua povestea in aceeasi nuanta si sunt sigura ca este o alegere foarte buna pentru noul single", declara Nico.
Videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, cel cu care Nico a mai colaborat si pentru clipurile "Poate undeva" si "9". Filmarile au avut loc intr-o localitate aflata in imediata vecinatate a Bucurestiului, alaturi de o echipa profesionista de dansatori. 

Autor: Andrei DIDAS | Data: 30.06.2016 | Foto: CatMusic
Un produs Blogger.