"Saw 8" apare mult mai devreme decât se aşteptau fanii seriei


Au trecut câteva luni de când nu s-a mai auzit nimic despre noua producţie marca "Saw", dar aşteptarea fanilor a luat sfârşit.

Filmările pentru următoarea peliculă a francizei încep din septembrie, la Toronto, conform informaţiilor de pe site-ul bloody-disgusting.com, citat de DigitalSpy.com.

Conform aceleiaşi surse, tot Dan Heffner şi Oren Koules se vor ocupa de producţia filmului. Cei doi au fost producătorii tuturor celorlalte francize "Saw", aşa că e frumos să lucreze tot împreună! Din păcate, niciun director sau actor nu este menţionat. Prima parte a filmului Saw, pe care James Wan a scris-o împreună cu Leigh Whannell, a fost producţie realizată cu un buget redus, care a devenit, ulterior, un succes masiv. Acum franciza are o cu totul altă anvergură.

Wan şi Whannell s-au ocupat de noua producţie Saw, deşi ambii scenarişti au fost destul de ocupaţi în ultima perioadă. Wan tocmai a terminat de scris scenariul pentru "Conjuring 2" şi se pregăteşte pentru "Aquaman", în timp ce Whannell scrie scenariul pentru "Insidios 4".

"Saw: Legacy" va fi bazat pe un scenariu de Josh Stolberg şi Pete Goldfinger (care au realizat Piranha 3D şi Sorority Row).

În cele şapte părţi ale sale, filmul Saw a devenit tot mai complicat şi nebunesc, ţesut în cronologie dublă şi flashback-uri pentru a menţine publicul în tensiune.

În orice caz, filmele au avut ca obiect principal o mulţime de moduri şi dispozitive de tortură.

Dar vremurile s-au schimbat în lumea de groază încă din 2004, iar Wan ştie acest lucru mai bine decât oricine. Rămâne, astfel, de văzut, dacă Saw se mişcă odată cu spiritul vremii şi optează pentru ceva mai multă psihologie şi mai puţină groază, sau viceversa.

Autor: Andrei FER | Data: 10.07.2016 | Imagini: IMDb
Un produs Blogger.