ADDA lansează "3 ianuarie", feat. Fata cu Chitara


Dupa ce a lansat Orasul adormit in colaborare cu tatal ei – o piesa a carei refren depaseste 27 de ani si prin care acesta a cerut-o in casatorie pe mama ei,  Adda lanseaza astazi al 3-lea episod din noul sezon Starile ADDEI – 3 ianuarie, ocazie cu care isi prezinta recent semnatele... baladde! 

Baladdele sunt primele artiste semnate la casa de productie a ADDEI si care vor aparea, rand pe rand, in episoadele din sezonul II din #StarileADDEI. Sezonul II din Starile ADDEI este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul sau. 

Al treilea episod se lanseaza astazi si poarta numele de "3 ianuarie", o colaborare cu Fata cu Chitara, pe numele ei real Giulia Macovei, artista recent semnata la Baladda Records. Starile ADDEI este un proiect complex si unic in Romania, ce a intrat in urma cu o luna in al 2-lea an de viata si care a luat nastere in studiourile Baladda Records si Lite Music, in colaborare cu Cat Music. 

Starea asta am scris-o cand ma incalzeam facand vocalize. Pur si simplu, mi-au curs versurile pe melodie, gandindu-ma la situatia aia in care esti in stare de soc pentru ca el iti spune "pa", declara ADDA

In februarie 2015, am cunosut-o pe Adda, cea care mi-a devenit indrumatoare in cele din urma. Ne-a legat muzica, piesa "Nu plânge, Ana", cântată in duet. Conceptul de ,,Fata cu Chitara" a pornit odata cu placerea mea de a canta la chitara, caci cu ea in brate, traiesc cel mai bine muzica. 

Starea 3 ianuarie din proiectul ,,Starile Addei" vorbeşte despre acea despartire dureroasa, care trezeste sentimente puternice in sufletul fetei părăsite, in data de 3 ianuarie. Aceasta colaborare cu Adda, este o binecuvântare pentru mine şi un răspuns la întrebarea 'Cât de frumos este ce trăieşti', declara Fata cu Chitara.

Dupa cum v-ati obisnuit, ADDA este cea care isi scrie singura versurile, iar la muzica a colaborat cu Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat de catre Madalin Rosioru, iar chitara electrica ii apartine lui Bogdan Chirila.

Clipul este regizat de catre Alex Cotex & Florin Babei, imaginea este facuta de catre Florin Babei & Zoran Simulov, iar montajul tot de catre Florin Babei. In echipa de beauty ii regasim pe Ana Mironescu la make-up, pe Claudiu Sarghe la hair si pe Ioana Popa – CLOCHE la styling.

Autor: Andrei DIDAS | Data: 02.08.2016
Un produs Blogger.