Culisele concertului din România. Rihanna a venit, a cântat, a plecat


Rihanna a venit in Romania, a cantat si a plecat. Celebra artistă s-a lăsat așteptă aproximativ o jumătate de oră, însă apariția ei a fost una spectaculoasă, iar spectatorii au filmat și au făcut poze cu telefoanele mobile, aproape în permanență. Publicul a izbucnit în urale încă de la primele melodii, atunci când Rihanna a cântat și piesa „Livin’ Your Life”, un remake după piesa „Dragostea din tei”, ale cărei drepturi de autor sunt deţinute de Dan Bălan.

Mai târziu, cântăreața le-a cerut fanilor prezenți să aprindă lanternele telefoanelor, iar scena s-a umplut de spumă, într-un moment special pregătit pentru show.

Totuși, artista a dezamăgit oarecum prin ținut ei prea cuminte, față de ceea ce obișnuiește să poarte la concertele care au loc în alte țări. Deși a purat o pereche de pantaloni decupați, Rihanna a adăugat și o bluză neagră lungă, menită să o acopere cu totul. Finalu a fost unul neașteptat. După ce a întârziat apoximativ o jumătate de oră, cântăreața din Barbados a încheiat show-ul după doar o oră și un sfert, deși spectatorii se așteptau la mai mult.

DELIA A AVUT RESTRICTII PE SCENA
Delia a fost aleasă chiar de staff-ul Rihannei să cânte în deschiderea concertului pe care vedeta internațională îl susține la București. Totuși, la fel ca la marile concerte, unde în evidență este scos artistul-vedetă, Delia a avut și ea multe restricții. ”Așa se procedează la marile concerte. Nu avem voie să pregătim prea mult, iar limitări vor fi și la opening-act. Nu putem folosi toată scena, tot sunetul, toate luminile, toate ecranele. Deci nu vom avea grafică, lumini, etc. Vom avea însă o întâlnire cu stage managerul ei pentru a stabili aceste amănunte, sper ca totul să iasă cât mai bine”, ne-a mărturisit o persoană din echipa artistei, înainte de show.
Show-ul Deliei a durat aproximativ 30 de minute. Vedeta noastră nu a renunța la niciunul dintre concertele pe care le-a avut înainte. ”Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertății. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generației noastre. Și când spun voce, nu mă refer doar la calitățile vocale, ci și la modul în care a reușit și reușește în continuare să influențeze milioane de oameni cu spiritul ei liber și frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, a mărturisit jurata de la ”X Factor”, Delia.

Autor: Andrei FER | Data: 15.08.2016
Un produs Blogger.