4 zile de magie. Lost Frequencies și Garrix au vrăjit publicul UNTOLD



Cea de-a patra zi a festivalului UNTOLD i-a adus pe scenă pe doi dintre cei mai buni DJ ai lumii, AFROJACK și MARTIN GARRIX. Copilul minune al muzicii EDM, Martin Garrix a fost pentru prima dată în România și s-a declarat impresionat de publicul extraordinar pe care l-a găsit aici dar și de line-up-ul festivalului.  Peste 75.000 de festivalieri s-au bucurat în ultima zi a festivalului și de spectacolul de închidere. 

Martin Garrix “Abia am așteptat să ajung la Cluj. Mi-au povestit toți prietenii mei care au mixat aici anul trecut și anul acesta, ce public incredibil de cald este la Cluj și am fost nerăbdător să ajung”

Afrojack și Ummet Ozcan i-au făcut pe cei peste 75.000 de participanți la cel mai bun festival din Europa să vibreze iar focurile de artificii de la finalul show-ului i-au lăsat pe festivalieri cu ochii în lacrimi.




UNTOLD 2016 a însemnat în toate cele patru zile, peste 300.000 de oameni din țară și din toate colțurile lumii care au participat atât la concertele de pe mainstage cât și la celelalte scene și experințe ale festivalului.   

SOLD OUT IN ZIUA A DOUA ȘI ARMIN VAN BUUREN ÎNGENUNCHIAT DE PUBLIC


UNTOLD 2016 a avut momente incredibile pe care atât publicul cât și artiștii le-au trăit la intensitate maximă. 


DAY ONE

Dimitri Vegas & Like Mike, cei mai buni DJ ai lumii s-au reîntors pe URSUS UNTOLD ARENA unde au oferit un show incredibil celor peste 70.000 de fani. În prima zi pe scena principală și Faithless care au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală. Cei doi componenți plini de notorietate, Maxi Jazz și Sister Bliss au rămași uimiți de scena iar show-ul cu care au venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora. 


DAY TWO

În cea de-a doua zi festivalul UNTOLD a fost SOLD OUT. Headlinerul serii, HARDWELL a facut senzație când a intrat pe URSUS UNTOLD ARENA îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României, ediția specială dedicată UNTOLD, tricou inscripționat cu numele său. Tricoul purtat de Hardwell cu mesajul „UNITED” a fost ales chiar de către artist, din seria celor 5 tricouri motivaționale FRF UNTOLD, de altfel singurele tricouri cântătoare din istoria fotbalului. A fost atât de impresionat de numărul și energia fanilor care l-au așteptat la scena principală, încât a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute.

DAY THREE

A treia zi a fost una unică. Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe URSUS UNTOLD ARENA! Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Deși era programat să coboare de pe scenă în jurul orei 5 dimineața, Armin Van Buuren și-a încheiat show-ul în fața publicului la ora 7.00, moment în care a îngenunchiat în fața festivalierilor.

Kristian Nairn a urcat în cea de-a treia seară a festivalului pe scena Stormkeep. Mii de festivalieri au participat la show-ul oferit de Hodor. Acesta s-a arătat extrem de încântat de faptul că participă la UNTOLD și a declarat că festivalul are unul dintre cele mai bune line-up-uri pe care le-a văzut.  

Cei peste 300.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit experințe unice la cel mai așteptat eveniment din România, UNTOLD. Numărul total de participanți înseamnă traficul de persoane pe toate cele patru zile ale festivalului.




Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe URSUS UNTOLD ARENA! Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Deși era programat să coboare de pe scenă în jurul orei 5 dimineața, Armin Van Buuren și-a încheiat show-ul în fața publicului la ora 7.00, moment în care a îngenunchiat în fața festivalierilor. 


Armin Van Buuren a îmbrăcat și el tricoul echipei naționale de fotbal a României, inscripționat cu numele său și cu mesajul „UNITED” iar la final când a coborât a dat mâna cu fanii lui.  Armin Van Buuren a explicat în aeroport la plecarea din Cluj și ce a însemnat momentul în care a luat steagul României. 


Armin Van Buuren „Artiștii trebuie să promoveze altfel de mesaje mai ales în contextul zilelor noastre. De aceea am și intitulat albumul meu Embrace iar la astfel de festivaluri vezi oameni din întreaga lume care sunt uniți de armonia muzicii.”
Foto: Catalin Suciu, ActualDeCluj

La începutul spectacolului de lumini și culoare, Armin Van Buuren a declarat că show-ul de anul trecut a fost unul dintre momentele lui favorite din anul 2015.

Și la celelalte scene numărul de participanți a fost mult mai mare decât în primele două zile. Parcul Central a fost invadat de festivalierii care au experimentat rând pe rând toate provocările regatului UNTOLD.  

În cea de-a treia zi a festivalului pe URSUS UNTOLD ARENA au mai urcat Nneka, Kwabs, Twoloud, trupa care compus imnul UNTOLD 2016 și W&W. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Sasha, Damian Lazarus, Grasu XXL, Foreign Beggars, Pendulum, NU și Kristian Nairn. 


Kristian Nairn a urcat în cea de-a treia seară a festivalului pe scena Stormkeep. Mii de festivalieri au participat la show-ul oferit de Hodor. Acesta s-a arătat extrem de încântat de faptul că participă la UNTOLD și a declarat că festivalul are unul dintre cele mai bune line-up-uri pe care le-a văzut.  

Cei peste 80.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit aseară experiența unică a celui mai așteptat eveniment din România, UNTOLD. Numărul exact de persoane participante la ediția din 2016 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Grasu XXL: "Untold ne schimbă în bine. Aduce feţe noi, zâmbete meritate. De cand a aparut Untold, au crescut festivalurile în România."

 

Sursa: untold.com
UPDATE 5 AUGUST 

Peste 75.000 de festivalieri au trăit atmosfera celei de-a doua zi a celui mai bun festival din Europa, UNTOLD! Headlinerul serii, HARDWELL a facut senzație când a intrat pe URSUS UNTOLD ARENA îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României, ediția specială dedicată UNTOLD, tricou inscripționat cu numele său. Tricoul purtat de Hardwell cu mesajul „UNITED” a fost ales chiar de către artist, din seria celor 5 tricouri motivaționale FRF UNTOLD, de altfel singurele tricouri cântătoare din istoria fotbalului. A fost atât de impresionat de numărul și energia fanilor care l-au așteptat la scena principală, încât a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute. 


Pe URSUS UNTOLD ARENA au mai urcat în a doua zi a festivalului Kadebostany, Scooter, Dannic, Galantis si Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 20 de artiști printre care Eats Everything, Jamie Jones, Chase and Status și Akua Naru. 


The Citadel, scena cu acces gratuit din Piața Unirii din Cluj-Napoca îi găzduiește astăzi pe cei de la Les Elephant Bizarres, Byron și Robin and the Backstabbers. Festivalierii sunt asteptati la The Citadel începând cu ora 18.30 iar concertele se vor incheia la ora 23.00.


Cei peste 75.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit aseară experiența unică a celui mai așteptat eveniment din România, UNTOLD. Numărul exact de persoane participante la ediția din 2016 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.


Foto: Auraş Mihaiu

Astazi avem un program incarcat din punct de vedere muzical. Pana la cel mai posibil asteptat moment, Martin Garrix, aveti mai jos toate evenimentele UNTOLD pentru a doua zi de festival:


sursa: untold.com

Prima zi a festivalui UNTOLD 2016 a fost un real succes! Organizatorii estimează că peste 70.000 de festivalieri au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul întreagii zile. Toate cele 1000 de bilete care s-au pus ieri în vânzare, pentru ziua de joi, s-au vândut în mai puțin de opt ore. 


Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de numărul mare de fani dar și de scena principală de pe URSUS UNTOLD ARENA. Faithless au fost prezenți pentru prima dată în România de când și-au reluat activitatea muzicală, iar cei doi componenți plini de notorietate, Maxi Jazz și Sister Bliss au declarat în conferința de presă că au rămași uimiți de scena plină de magie. Show-ul cu care a venit la Cluj, Faithless 2.0, a beneficiat de o producție impresionantă. Două tiruri pline cu echipamente tehnice au fost folosite pe mainstage doar pentru show-ul acestora. 


UPDATE 23:00 Noi am ratat momentul Innei, dar nu am pierdut spectacolul oferit de Tiestooooooooooooo!!!!! Incredibil moment, m-as duce in fiecare vara sa-l vad/ascult pe acest Dj. Deschiderea oficiala ne-a impresionat cu un show de artificii, scurt dar memorabil. 

Tiesto, Twitter




UPDATE 20:30 Faithless sunt primii artisti care ne onoreaza cu prezenta la conferinta de presa. Sunt incantati de scena. "Este magie. Ca intr-un film!"



UPDATE 19:00 Securitate sporita la festival. Lumea este verificata de catre organele de politie. Atentie ce luati cu voi. Sunteti verificati si in rucsacuri:)

UPDATE 4 AUGUST Directorul medical al echipei americane de baschet New York Knicks, Erwin Benedict Valencia vine la UNTOLD si se implica in actiuni caritabile.Va vizita un orfelinat din Cluj si Spitalul de Recuperare.


Foto: Erwin Benedict Valencia
Festivalul UNTOLD este mai mult decât un festival de muzică, este un eveniment care îşi doreşte să fie cunoscut pentru implicarea în proiectele comunitare. În colaborare cu Asociaţia "Profesor Gheorghe Balaci" şi Asociaţia Trinity, unul dintre proiectele susţinute de UNTOLD anul acesta este cel privind abandonul şcolar din România

UPDATE 3 AUGUST Toate abonamentele de acces pentru cele patru zile au fost epuizate! Deoarece exista un interes foarte mare pentru cel mai bun festival din Europa, organizatorii au decis sa puna in vanzare cate 1000 de bilete cu acces pentru fiecare zi a festivalului, pentru a oferi sansa cator mai multi festivalieri sa traiasca experienta UNTOLD. 

IMPORTANT! Preschimbarea biletelor în brățara de festival se face începând cu data de 3 august la zona de check in, de la singura intrare in festival, amplasată în Parcul Central dinspre Opera Maghiară. 

Ultimele bilete disponibile pentru editia 2016 mai pot fi achizitionate pe www.untold.com, iar pe perioada festivalului si la Accesul General (intrarea in Parcul Central, dinspre Opera Maghiara).

In acest an, cei peste 150 de artisti se vor plimba cu cele mai noi modele de Audi si VW, masinile oficiale ale Festivalului UNTOLD 2016. 

Sunt Andrei DIDAS, impreuna vom parcurge 4 zile si, 4 nopti de magie UNTOLD 2016. Probabil ati aflat deja, Telekom Romania oferă Wi-Fi gratuit participanţilor la festival, pe toată perioada evenimentului, deci sa curga pozele #UntoldFestival2016

Un produs Blogger.