UNTOLD. After movie şi detalii despre Untold 2017


Porţile tărâmului plin de magie ale regatului UNTOLD se vor deschide pentru a treia oară la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017. În doar doi ani, UNTOLD a reuşit să devină un fenomen internaţional şi unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale din Europa. La cea de-a doua ediţie, peste 300.000 de participanţi veniţi din întreaga lume au trăit experienţa unică UNTOLD, alături de cei peste 150 de artişti internaţionali. 

PRIMELE 5.000 DE ABONAMENTE PUSE ÎN VÂNZARE VINERI, 25 NOIEMBRIE
Doar fanii înregistraţi pe www.untold.com vor avea ocazia să-şi achiziţioneze VINERI, 25 noiembrie, ora 18.00, primele 5.000 de abonamente la preţul special de 333 de lei plus taxe, sau unul din biletele de o zi, la preţul special de 200 de lei plus taxe. Abonamentele la preţul întreg de 550 de lei plus taxe şi biletele de o zi la preţul de 250 de lei plus taxe vor fi disponibile doar din 2017. Tot vineri vor fi puse în vânzare şi abonamentele VIP, detalii pe www.untold.com. Fiecare persoană care s-a înregistrat a primit pe mail un link unic, funcţional începând cu data de 25 noiembrie, ora 18.00, prin care va putea achiziţia maxim 4 abonamente. Cei care nu s-au preînregistrat pot să mai facă acest lucru pe site-ul festivalului.

CAZĂRI UNTOLD 2017
Odată cu punerea în vânzare a primelor bilete şi abonamente, festivalierii vor putea să aleagă şi dintre opţiunile de cazare disponibile. Mai multe detalii despre opţiunile de cazare se găsesc pe www.untold.com/cazari.

UNTOLD 2016 a avut loc în perioada 4-7 august şi a strâns în cele patru zile peste 300.000 de participanţi. Pe scenele festivalului au urcat peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Ummet Ozcan, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y'akoto.

În 2016, impactul financiar generat de festivalul UNTOLD a însemnat peste 35 de milioane de euro atraşi în comunitatea clujeană. Din cei peste 300.000 de fani, 25 % au fost din judeţul Cluj, 65 % din întreaga Românie şi 10 % din străinătate, reprezentând peste 30.000 de turişti în cele patru zile. Cei mai mulţi festivalieri de peste hotare au venit din Marea Britanie, urmaţi de cei din Statele Unite ale Americii, Olanda şi Germania. 

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Un produs Blogger.