Gala Premiilor Grammy 2017. Adele și Beyonce, marile rivale pentru cele mai importante trofee, inclusiv "Albumul Anului"


Adele este marea castigatoare a premiilor Grammy, decernate in cadrul unui show la Los Angeles. Cantareata britanica a primit cinci trofee, inclusiv pe cele mai ravnite - cantecul si albumul anului.

Pe cel din urma i l-a dedicat, cu lacrimi in ochi, lui Beyonce, pe care a numit-o "artista vietii ei".

Adele a avut si emotii de natura tehnica. In timpul unui recital tribut i-a "scapat" o injuratura.
Cealalta favorita a serii, Beyonce, a urcat pe scena pentru prima oara de cand a dezvaluit ca este insarcinata cu gemeni.
Extrem de emotionata, Adele i-a adus un elogiu rivalei ei, Beyonce, considerata marea favorita la categoria "albumul anului".

ADELE: "Artista vietii mele este Beyonce , iar albumul ei, Lemonade este monumental. Este atat de important si atat de bine gandit si frumos .Ne-ai permis sa vedem o alta parte a ta, o parte pe care nu o lasi la vedere si apreciem atat de mult . Te adoram, esti lumina noastra!"
Cele doua artiste s-au infruntat si la categoria "Cantecul Anului", castigat de melodia "Hello".
ADELE: "Idolul meu este Queen B.. Te ador, reusesti sa ajungi la sufletul meu in fiecare zi, asa cum ai facut-o timp de 17 ani...Te ador si vreau sa fii mamica mea."
Adele si-a adaugat in palmares si trofeele pentru cea mai buna inregistrare a anului, cel mai bun album pop si cel mai bun recital solo.

Seara, aflata sub semnul succesului, a fost umbrita insa de o injuratura, care i-a scapat in timpul unui moment dedicat lui George Michael.

La prima iesire pe scena dupa ce a anuntat ca este insarcinata cu gemeni, Beyonce a aparut in chip de zeita a fertilitatii. Cantareata, aplaudata de sotul ei, Jay Z , si fiica lor de 5 ani, a interpretat doua melodii de pe albumul Lemonade.

Discul a castigat un Grammy pentru cel mai bun album al genului "urban contemporan". Dar artista a primit si trofeul pentru videoclipul anului.
BEYONCE: "Cu totii avem parte de pierdere si durere, iar de cele mai multe ori, le traim in tacere. Intentia mea cu acest film si album a fost sa creeze o opera care sa dea voce durerii noastre."
Un alt mare castigator al serii a fost Chance The Rapper, ales cel mai bun artist debutant. Albumul sau a luat alte doua trofee la categoria rap.

Sarbatoarea muzicii a fost presarata cu recitaluri surprinzatoare. De pilda, Lady Gaga a urcat pe scena cu Metallica. Iar Bruno Mars i-a adus un tribut regretatului Prince.
Si prezentatorul James Corden a pus in scena o varianta live a cunoscutului "Carpool Karaoke".

Nu au lipsit nici discursurile politice, pe ritmuri de rap: "Vreau sa ii multumesc Agentului Portocaliu pentru tot raul pe care il perpetueaza in Statele Unite".

sursa: stirileprotv.ro
Un produs Blogger.