Loredana a lansat videoclipul piesei "Ziua de azi"


Scrisa in studiourile DeMoga Music si inregistrata cu participarea exceptionala a Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti, piesa ”Ziua de azi” e lansata cu un videoclip senzational realizat de Les Ateliers Nomand, in care look-urile spectaculoase ale Loredanei se impletesc cu tehnologia de ultima ora – Captura point Cloud/ proiectie directa pe personaj, retroproiectie, proiectie pe voaluri de matase si lumini DMX sincronizate cu sunetul.
”Fiecare clipa e importanta, fiecare zi. Sa o traim constienti, prezenti in fiecare secunda, cu dragoste!”, rezuma Loredana mesajul noii piese ale carei versuri spun ”lasa maine pentru maine/ noi avem ziua de azi.
Realizat in Centrul Cinetic din Bucuresti, videoclipul este o metafora a lumilor pe care ni le construim pana la esenta personalitatii noastre si si-a propus a fi un maraton al utilizarii tehnologiei de ultima ora, in timp real, fara efecte in post productie, tocmai pentru a sublinia importanta clipei prezentului chiar si in latura mai putin cunoscuta de spectatori.

Un produs Blogger.