(P) Cat Music premiază cele mai cool playlist-uri de pe YouTube


Dupa succesul celor 3 milioane de abonati, Cat Music ii rasplateste pe cei pasionati de muzica cu premii in valoare de 3 000 de euro.

Subscriberii canalului de YouTube Cat Music pot castiga unul dintre cele 3 premii de 1000 de euro fiecare sau bilete la cele mai cool festivaluri muzicale ale verii. Pentru a castiga, participantii trebuie sa intre pe canalul de YouTube Cat Music Romania si sa creeze un playlist cu cel putin 10 piese favorite, lansate de catre casa de discuri, iar apoi sa distribuie topul pe pagina personala cu #CatMusicTop10 si tag paginii de Facebook Cat Music Romania.

Cei care doresc sa intre in concurs, o pot face pana pe 10 mai, cand vom afla castigatorii marilor premii.  Mai multe detalii despre concursul #CatTopMusic10 sunt disponibile pe www.catmusic.ro .

La inceputul lunii martie, canalul de YouTube Cat Music a atins pragul de 3 milioane de abonati si peste 3,7 miliarde de vizualizari, performanta care pozitioneaza canalul de YouTube pe locul intai in Romania si in primele 50 de canale de muzica din lume.

Cat Music inseamna in cateva cuvinte: Hituri fresh & artisti cool! Cat Music reprezinta unii dintre cei mai de succes artisti din Romania din ultimii 20 de ani. Mii de piese, premii nationale si internationale, artisti care continua sa scrie istoria muzicii in Romania si in strainatate, fac din Cat Music principalul jucator in industria muzicala romaneasca.
Un produs Blogger.