(P) Proiectul Untold Shop


UNTOLD SHOP este un proiect special ce se adreseaza, in primul rand, fanilor acestui festival. Este un proiect dezvoltat alaturi de partenerul nostru oficial Smart Products I&D SRL – o echipa de experti in dezvoltarea produselor proprii, precum si in domeniul comertului online.  

Impreuna cu aceasta echipa, am format – UNTOLD merchandising development team, cu scopul de a crea o gama de produse de calitate premium, marca UNTOLD. 

Platforma de baza a acestui online shop (DRUPAL), pe care au dezvoltat site-ul in intregime, partenerii nostri de la SMART-PRODCUCTS.RO este folosita la nivel global, de catre nenumarati comercianti si editori. Este o platforma performanta si versatila, fiind recomandata chiar de catre Google, drept platforma cu cea mai buna structura pentru motorul lor de cautare. 

Per total, investitia este una generoasa, facuta cu gandul la voi, dragii fani ai UNTOLD, pentru a aduce calitatea brandului si festivalului unde v-ati distrat in ultimii ani, in produsul final achizitionat. 

Prin intermediul acestui magazin online, veti beneficia de o gama diversificata de produse, de la articole vestimentare colorate si moderne, pana la sepci, casti, bratari si multe alte accesorii premium, dezvoltate pentru cei mai infocati fani UNTOLD!

Asadar, va invitam ca de acum incolo, inclusiv inainte si dupa festival, sa urmariti magazinul online UNTOLD, precum si retelele de socializare, pentru a beneficia de cele mai noi produse realizate special pentru voi!


Un produs Blogger.