VIDEO. Linkin Park colaborează cu Pusha T și Stormzy pentru piesa “Good Goodbye”


Lansat inițial cu un lyric video, „Good Goodbye” are de astazi și un videoclip oficial filmat într-un depozit transformat în teren de baschet din Los Angeles, California. Regia videoclipului este semnată de Isaac Rentz, în timp ce producția piesei poartă semnătura lui Mike Shinoda și Brad Delson. Strofele interpretate de rapperii Pusha T si Stormzy sunt scrise chiar de aceștia.    

Acțiunea ni-I dezvăluie pe campionul NBA Kareem Abdul-Jabbar în rol de antrenor al unui meci de basket suprarealist, în care solistul trupei, Chester Bennington, se duelează cu diverse personaje. În arena îi sunt alături Mike Shinoda, Pusha T și Stormzy. 

„Sunt un fan al basketului. Când am compus această piesă, am vrut să captez acel moment din joc în care un jucător este eliminat de pe teren din cauza încălcărilor repetate de regulament, dar majoretele cântă și îl conduc spre ieșire.” – Mike Shinoda via Genius.com

„Heavy”, „Battle Symphony” și „Good Goodbye” sunt doar trei din cele zece piese conținute de noul album. Doar două săptămâni ne mai despart de 19 mai, data la care le vom asculta și pe restul. Cel de-al șaptelea material discografic semnat Linkin Park poate fi comandat deja de aici: http://lprk.co/LPOML. 

Trupa a ajuns astăzi la Buenos Aires, în Argentina, acolo unde pe 6 mai urmează să susțină primul concert din seria festivalurilor la care băieții vor cânta in lunile următoare. După America de Sud, urmează Europa în iunie și iulie, apoi America de Nord pâna la finalul lunii octombrie. Noiembrie este rezervat pentru câteva show-uri în Asia, deschise de trupa One OK Rock. Machine Gun Kelly va încălzi publicul înainte de show-urile din USA, iar pe 28 și 30 iulie, la New York și Hershey, PA, i se va alătura trupa Blink-182.

Linkin Park este trupa cu cel mai mare număr de fani de pe Facebook și deține un canal de YouTube impresionant prin cele peste 3 miliarde de vizualizări și 7 milioane de abonați. Primul lor material discografic, Hybrid Theory, este cel mai bine vândut album de debut al acestui secol, certificat cu discul de diamant (10 milioane de copii vândute) în SUA. Trupa a fost laureată cu 2 premii Grammy, 5 trofee American Music Awards, 4 MTV VMA Awards, 10 MTV Europe Music Awards și 3 World Music Awards. 

Băieții au susținut concerte cu casa închisă pe cele mai mari arene și stadioane din lume, fiind headlinerii unora dintre cele mai impozante festivaluri precum Download, Reading and Leeds în UK, Rock in Rio în Portugalia și Summer Sonic în Japonia, totodată prima și singura trupă rock din Vest care a susținut un turneu pe cinci stadioane în orașe diferite din China. Cel mai recent turneu mondial al lor, „The Hunting Party Tour” este și cel mai de succes de până acum - cu 1.5 milioane de spectatori în 16 țări. 

În 2005, trupa a fondat Music For Relief (MFR), o organizație non-profit dedicată ajutorării victimelor dezastrelor naturale și prevenirii calamităților. De la înființare, MFR a strâns peste 7 milioane de dolari folosiți pentru victimele dezastrelor de pe patru continente, incluzând Uraganul Katrina, cutremurul Wenchuan din China, epidemia de holera din Zimbabwe, cutremurele din Haiti și Japonia in 2010 și Taifunul Haiyan din Filipine. 

Un produs Blogger.