Culisele unui concert susţinut de Justin Bieber. Ce pretenţii are artistul


Vedetele din showbiz au de obicei liste foarte lungi cu cerinţe speciale pe care le furnizează organizatorilor turneelor lor, însă Justin Bieber a dus această practică la un cu totul alt nivel. Arjun S. Ravi, un jurnalist din India afirmă că a primit o listă cu cerinţele cântăreţului canadian, pe care a publicat-o pe Twitter. 

Lista este una impresionantă, însă Justin Bieber beneficiază totuşi de ”circumstanţe atenuante”, întrucât echipa care îl însoţeşte în turnee este una foarte numeroasă, fiind alcătuită din 120 de persoane.

În plus, cele mai multe dintre vedete plătesc din conturile lor pentru cerinţele speciale adresate organizatorilor. 

Autenticitatea listei lui Justin Bieber nu a fost deocamdată confirmată de echipa managerială a artistului, precizează BBC. 

Articole vestimentare de dimensiuni variabile

În fiecare cabină, Justin Bieber are nevoie de tricouri albe fără guler, maiouri în diverse culori şi perechi de şosete. Toate aceste articole trebuie să fie furnizate însă în mai multe seturi şi de mărimi diferite. De exemplu, în privinţa şosetelor, Justin Bieber doreşte doar şosete de mărimile XS (extra small) şi L (large).

Frigidere cu uşi din sticlă transparentă

Plictisit de faptul că trebuie să depună un anumit efort pentru a deschide uşile frigiderelor pentru a vedea ceea ce se află în interior, starul pop canadian a solicitat organizatorilor concertelor sale ca toate frigiderele folosite în turnee să fie echipate cu uşi din sticlă transparentă.

În acest fel, el va putea să verifice tot timpul proviziile disponibile - băuturi energizante, sucuri-cremă, băuturi proteice, lapte de migdale şi 24 de sticle de apă plată.

Artistul mai solicită fructe deshidratate, legume asezonate cu o gamă vastă de sosuri, carne de curcan crescut în ferme organice şi popcorn cu cheddar.

Toate preparatele alimentare din turneu trebuie să fie numite după cântecele sale

Lista de cerinţe nu acoperă doar gustările, ci include şi toate preparatele gastronomice pe care starul vrea să le mănânce în turneele sale. 


”Experţi culinari de top vor supraveghea prepararea unor mese savuroase pentru Bieber - cinci mese pe zi, cu preparate redenumite după cântecele sale”, potrivit listei publicate pe Twitter de jurnalistul indian.

Piscină pentru fiecare oraş inclus în turneu

”Aranjamente pentru jacuzzi şi piscine au fost de asemenea făcute pentru uzul personal al lui Bieber, înainte ca el să urce pe scenă”, afirmă acelaşi jurnalist indian. 

Artistul canadian solicită, de asemenea, după fiecare concert, o masă de masaj şi o specialistă în practicarea masajului. 

Căşti pentru exerciţii de yoga

Starul canadian solicită în turnee seturi de căşti pentru exerciţiile sale de yoga, realizate din materiale care trebuie să conţină arome de uleiuri esenţiale, iasomie şi batoane de tămâie.

”Cărţi despre chakra şi yoga vor trebui să fie plasate în apartamentele lui Bieber”, precizează aceeaşi listă.

Menţiuni ”onorabile”

Niciun turneu al cântăreţului Justin Bieber nu ar fi complet fără solicitările sale ”obişnuite” - jeleuri de cola, mese de ping-pong, 12 bandane albe şi balsam hidratant pentru buze. 

Justin Bieber, născut pe 1 martie 1994, a debutat în 2007, iar albumul de debut ”My World 2.0” a apărut trei ani mai târziu. Acesta a fost urmat de ”Under the Mistletoe” (2011), ”Believe” (2012) şi ”Purpose” (2015).

Un produs Blogger.