Afrojack: ”UNTOLD și NEVERSEA vor rămâne în istorie” (rezumat ziua 2)


Peste 53.000 de mii de fani din țară și străinătate au participat la cea de-a doua zi a celui mai mare festival de pe malul Mării Negre, NEVERSEA! Cuprins de energia pozitivă și de explozia de fericire a zecilor de mii de fani, AFROJACK, unul dintre cei mai buni DJ ai lumii, a coborât azi noapte în mijlocul lor, și mai mult decât atât, și-a prelungit show-ul cu o jumătate de oră.


„Mă bucur enorm că sunt pe scenă încă de la prima ediție a Festivalului NEVERSEA. Sunt impresionat de fanii din România, care îmi depășesc așteptările de fiecare dată. Sunt extrem de fericit că fac parte din line-up-ul celor două mari festivaluri, UNTOLD șiNEVERSEA, festivaluri care cred eu că vor rămâne în istorie” a declarat AFROJACK.

Nici legendarul FATBOY SLIM nu s-a lăsat mai prejos și timp de două ore a dus muzica la un alt nivel. „Dumnezeul muzicii rave”, așa cum este numit de fanii săi, s-a declarat impresionat de căldura cu care este primit de fiecare dată când vine în România.

Foto: Calin Ilea / NEVERSEA

Melodiile „Take shelter”, „King” și „Desire” au răsunat cu putere aseară în momentul în care trupa britanică, YEARS&YEARS a urcat pe scena principală a festivalului NEVERSEA, The Gateway. Răsăritul celei de-a treia zi a fost acompaniat de DJ-ul olandez de muzică trance, Ferry Corsten.

Foto: Calin Ilea / NEVERSEA

Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în cea de-a doua zi, Mike Perry, Delia, Bassjackers, Afrojack, Years&Years, Fatboy Slim, Ferry Corsten. Pe celelalte scene au concertat 
alți peste 30 de artiști printre care Rudimental DJ, Marc Romboy, Parra for Cuva, Rampue, Blondish și mulți alții.



Un produs Blogger.