ALPHAVILLE, SANDRA, LONDONBEAT si FANCY vor concerta la Cluj timp de aproape 4 ore


Concertul live DISCOTECA ‘80 este bazat pe un concept care are in centru nostalgia, placerea si emotia retrairii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii in care multi dintre dumneavoastra erati tineri liceeni și mergeati pentru prima data la discoteca. Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor, iar culorile vii ale jocurilor de lumini disco dezvăluiau cate o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau intr-o miscare afectuoasa de dans. Nu-i asa ca vi se face dor?

DISCOTECA ’80  aduce la Cluj aceasta atmosfera, iar calatoria in timp sub forma unei seri cu patru concerte live va va fi oferita de staruri care au fascinat o lume intreaga si care vin sa va intalneasca: ALPHAVILLE, SANDRA, LONDONBEAT si FANCY.

Cu siguranta cei mai multi dintre dumneavoastra ati fredonat de nenumarate ori melodii precum “Forever Young” (Alphaville), “In The Heat of The Night” (Sandra), “I’ve Been Thinking About You” (Londonbeat) sau “Flames of Love” (Fancy), astfel ca starurile mentionate nu au nevoie de o prezentare detaliata. Pentru a vedea, insa, care e atmosfera concertelor lor actuale, accesati linkurile special dedicate acestora in cadrul acestui website. 

ALPHAVILLE, SANDRA, LONDONBEAT si FANCY vor concerta la Cluj timp de aproape 4 ore, iar concertul va fi urmat de un RETRO AFTERPARTY.

Pentru a va tine vie emotia promitem ca vom continua sa organizam anual la Cluj concerte live Discoteca ’80. La acest tip de evenimente participa zeci de mii de melomani in orașe precum Paris, Zürich, Sankt Petersburg, Varșovia, Praga sau Mosocva. Dorim sa va oferim dumneavoastra, spectatorilor de la Cluj, spiritul si atmosfera acestor adevarate explozii de nostalgie.

Evenimentul din 23 septembrie 2017 este organizat de Backstage Production si continua spiritul concertului Thomas Anders & Modern Talking care a avut loc in septembrie 2016 la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Un produs Blogger.