Cîntăreața Denisa Răducu a murit în această dimineață


Denisa Răducu, o cîntăreață cunoscută în rîndul maneliștilor sub pseudonimul Denisa Manelista, a decedat în cursul dimineții de duminică.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se lupta cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

Vestea este cu atât mai dureroasă cu cât toți fanii și apropiații Denisei sperau ca aceasta să își revină, însă tratamentele pe care le-a făcut nu au avut niciun rezultat.


"O să mă vindec, o să vedeţi că mă fac bine. Va fi bine", le-ar fi spus Denisa Răducu rudelor sale aflate la căpătâiul ei.

Un apropiat al artistei a dezvăluit că aceasta era foarte afectată de boală: "E slăbită, dar a putut, din nou, să vorbească. Chiar a vrut să se uite şi la televizor".

De altfel, chiar dacă, într-o perioadă, analizele au oferit speranțe, situația a degenerat în ultimele zile, iar Denisa s-a stins din viață. Decesul vedetei a avut loc în urmă cu câteva ore, în jurul orei 8 dimineața.

MESAJE TRISTE PE FACEBOOK

Denisa Manelista a murit duminică dimineaţă iar melodiile postate pe pagina sa oficială sunt mai triste ca niciodată.  „Azi ești bine, fericit, mâine ai de suferit”, sunt câteva din versurile ultimei piese postate, la care fanii au reacționat imediat cu rugăciuni și încurajări virtuale.


Denisa Răducu a debutat în lumea artiștilor cu melodia „Dacă pozele ar vorbi", și a colaborat cu mulți interpreți de #manele. Talentul său a fost remarcat de Florin Pește cel care a sprijinit-o în cariera sa muzicală.

Ce diagnostic i-a fost pus Denisei Răducu

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist pe care însă l-a întrerupt de ceva vreme, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. 

Maneliştii sunt în stare de şoc! Irina Lepa reacţionează după ce Denisa Răducu a murit: "Ai fost un om minunat"



Un produs Blogger.