LiveBlog NEVERSEA. Prima zi, securitate ridicată, 47.000 de oameni


Poliţia Judeţeană Constanţa va avea un total de 60 de poliţişti în fiecare schimb, adică 180 de oameni ai legii în cele trei schimburi dintr-o zi. În echipele asigurate de IPJ Constanţa se vor afla poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică, rutieră, acţiuni speciale, pirotehnic, criminalistic, arme, explozivi şi substanţe periculoase. 

Lost Frequencies: "Publicul din Romania este minunat. Toata lumea e yu-huu, este foarte frumos, vibe-ul, energia, totul este foarte tare."


Astfel, Poliţia va asigura prezenţa continuă a unui echipaj de intervenţie al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, controlul pirotehnic de specialitate fiind asigurat de Serviciului pentru Acţiuni Speciale, iar reprezentanţii Poliţiei Rutiere vor acţiona în filtre pentru fluidizarea traficului rutier. Poliţiştii vor supraveghea şi de la înălţime plaja unde are loc evenimentul, fie de pe terasele anumitor clădiri sau de pe zona de faleză.

47.000 de oameni la prima zi de NEVERSEA. Concertele s-au încheiat la răsărit

Sam Feldt, DJ-ul cu cea mai vizualizată piesa a verii „Summer on you” a fost pentru prima dată în România, iar imediat după show a declarat că-și dorește să se reîntoarcă la NEVERSEA. Ella Eyre a cucerit inimile fanilor din România deja, iar artista britanică Rita Ora, care a urcat pentru prima dată pe o scenă în România, s-a declarat uimită de căldura publicului din România.  „Sunteți uimitori, de departe cel mai bun public pe care l-am avut de mult”, le-a spus ea participanților.

Pe scena principală a festivalului NEVERSEA au urcat în prima zi, Sam Feldt, Ella Eyre, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto și Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Wilkinson, Zeds Dead, Sasha, Mazde, Soichi Terada și mulți alții.


Legendarul Tiesto a adunat aseară în fața scenei principale, The Gateway, zeci de mii de fani, atât din țară cât și din străinătate, iar Lost Frequencies și Tujamo au făcut ca răsăritul la malul Mării Negre să fie unul plin de magie.


AU URCAT PE SCENA : Rita Ora, Lost Frequencies, Sasha, Wilkinson si de faimosul DJ Tiesto

Program NEVERSEA / prima zi
De asemenea, zilnic, peste 200 de luptători antitero ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, specializaţi în acţiuni antiteroriste maritime, câini antrenaţi special pentru detectare de substanţe interzise, alături de jandarmii Grupării Mobile Constanţa, vor asigura măsurile de securitate pentru toţi participanţii la acest eveniment. 

"Pe toată perioada desfăşurării Festivalului Neversea, luptătorii Brigăzii Speciale vor asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului, vor institui elemente de prefiltrare pe traseele de sosire şi plecare a participanţilor, precum şi în zonele turistice din proximitatea evenimentului", a anunţat Jandarmeria.



Un produs Blogger.