NEVERSEA 2017 a însemnat în toate cele trei zile peste 153.000 de participanți


Cea de-a treia zi a festivalului NEVERSEA i-a adus pe scenă doi dintre cei mai asteptați artiști în România: DUA LIPA și JASON DERULO. Cei doi artiști au urcat pentru prima dată pe o scenă din România, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, NEVERSEA. JASON DERULO a rămas uluit de numărul mare de fani pe care îi are în România și a declarat că abia asteaptă să se reîntoarcă aici. Peste 53.000 de mii de festivalieri au dansat pe plajă și în cea de a treia zi a festivalului NEVERSEA.

„Sunt pentru prima dată în România și mi se pare uluitor cu câtă căldură am fost primit iar publicul a fost incredibil. M-am simțit extraordinar pe scena festivalului NEVERSEA și am rămas plăcut surprins de numărul mare de fani pe care îi am în România și le promit că mă voi reîntoarce aici, de ce nu, poate la a doua ediție a festivalului NEVERSEA ”, a declarat imediat după show, JASON DERULO.


Benny Benassi, KSHMR și Nicky Romero i-au facut pe cei peste 55.000 de fani să vibreze, iar focurile de artificii de la finalul celui mai mare festival de la malul Mării Negre i-a lasat pe fani cu ochii în lacrimi de fericire. Impresionat de publicul de la NEVERSEA, FEDDE LE GRAND a rămas pe scenă cu mai bine de 2 ore peste programul stabilit inițial, pentru a prinde alături de fani, răsăritul la malul mării.


NEVERSEA 2017 a însemnat în toate cele trei zile peste 153.000 de participanți din țară dar și din străinătate care au participat atât la concertele de la mainstage cât și de la celelalte scene ale festivalului. Astfel, încă de la prima ediție, NEVERSEA a reușit să devină cel mai mare festival organizat pe plaja Mării Negre, dar și al doilea festival din România ca număr de participanți, după UNTOLD.

Un produs Blogger.