Sting va concerta la Cluj în această toamnă. Prima vizită a artistului la Cluj – Napoca, în Transilvania


Cei care nu vor sa rateze intalnirea cu celebrul artist programata pentru toamna acestui an la Cluj-Napoca, au la dispozitie sase categorii de bilete din care sa aleaga, preturile variind in functie de distanta fata de scena: 146 de lei – zona de acces general, care ofera acces in picioare, 226 de lei, 256 de lei, 286 de lei, 346 de lei – zona de golden circle, cu acces in picioare, pentru care se poate achizitiona bilet cu optiunea de early entry, la pretul de 703 lei, si 467 de lei. 

La acestea se mai adauga si un numar limitat de hot seats disponibile la pretul de 823 de lei. Biletele hot seats ofera acces, pe scaun, pe cele mai bune locuri din sala, precum si un pachet special ce contine: o legitimatie souvenir din partea turneului Sting, un cadou si chiar posibilitatea de a intalni cativa dintre membrii echipei lui Sting. Toate biletele sunt disponibile pe site-ul www.eventim.ro precum si in retele afiliate, respectiv: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, librariile Carturesti, Humanitas si Diverta, magazinele Carrefour si benzinariile OMV.

Concertul care marcheaza prima vizita a artistului la Cluj – Napoca, in Transilvania, este inclus in turneul intitulat 57th & 9th ce promoveaza noul proiect muzical al artistului, un album cu puternice influente rock. Materialul discografic poarta acelasi nume, fiind intitulat astfel dupa intersectia pe care Sting o parcurgea zilnic in drumul sau catre studioul unde inregistra noile piese.

Turneul a inclus pana in prezent peste 50 de orase din lume, fiind extrem de apreciat de presa muzicala internationala. Mai multe detalii despre programul complet al turneu sunt disponibile si pe site-ul: www.sting.com/tour.

Un produs Blogger.