Tomorrowland. Peste 22.000 de spectatori au fost evacuaţi după ce scena principală a luat foc


Peste 22.000 de persoane au fost evacuate de la Tomorrowland Unite Spain, după ce un incendiu puternic a cuprins scena principală a festivalului de muzică. Din primele informaţii, nicio persoană nu a fost rănită.

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la prima ediţie a festivalului de muzică Tomorrowland Unite Spain, care se desfăşoară în parcul Can Zam din Barcelona.  Potrivit The Independent, incendiul s-a produs din cauza unei defecţiuni apărute în timpul unui spectacol pirotehnic, cu puţin timp înainte ca DJ-ul olandez Steve Aoki să urce pe scena principală. 

Echipaje de pompieri şi ambulanţe au sosit rapid în parcul Can Zam, iar autorităţile au anunţat că evacuarea a avut loc în condiţii normale.  Mulţi dintre cei prezenţi au publicat pe reţelele sociale fotografii şi înregistrări video în care se poate vedea cum flăcările de mari dimensiuni au cuprins scena. Autorităţile au început o anchetă, cu sprijinul organizatorilor spanioli, Unite, pentru a determina cauzele incendiului.

Un produs Blogger.