DJ Sava, pe aceeași scenă cu Willy William și Arilena Ara


Sava, unul dintre cei mai importanti DJ din Romania, a fost invitat sa participe in acest weekend la cel mai mare festival muzical din Kazahstan. Artistul va urca pe scena „Astana Dausy Music Awards" alaturi de Irina Rimes, iar cei doi vor interpreta piesa „I loved you".

„Sunt bucuros ca am fost invitat la «Astana Dausy Music Awards» si ca piesa mea «I loved you», interpretata alaturi de Irina Rimes, este ascultata in Kazahstan", a spus DJ Sava.

Artistul va urca pe scena sambata, 27 august, de la ora locala 20.00, alaturi de nume care au cucerit topurile mondiale in aceasta vara, precum Willy William si Arilena Ara.

DJ Sava a reusit de-a lungul timpului sa cucereasca topurile nationale si internationale cu toate single-urile lansate. Printre piesele de succes ale artistului, care au milioane de vizualizari pe YouTube, se regasesc: „Love in Dubai" feat. Faydee (47 de milioane), „Aroma" feat. Raluka (22 de milioane), „Dulce amar" feat. Alina Eremia & What's Up (19 milioane), „Aer" feat. Raluka & Connect-R (15 milioane) si „I loved you" feat. Irina Rimes (14 milioane).
Un produs Blogger.