După Untold și Electric Castle, GRAMATIK concertează la București


GRAMATIK va concerta la Arenele Romane pe 22 noiembrie de la ora 21:00. Pe numele sau real Denis Jasarevic, este un producator de muzica hip hop si electronica originar din Portoroz, Slovenia si l-ati putut vedea in Romania pana acum pe scenele festivalurilor Untold, Electric Castle, dar si la Coachella sau Sziget.

Gramatik va prezenta la Bucuresti noul sau material RE:COIL dar si hiturile care i-au adus sute de milioane de view-uri pe YouTube.

Pana pe 24 septembrie, primele 200 de bilete au pret special si se gasesc pe www.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea

Jasarevic a simtit pasiunea pentru muzica inca de la varsta de 13 ani cand reusea sa produca muzica hip hop folosind doar un computer din generatiile foarte vechi. Succesul a inceput sa apara imediat ce muzica sa a fost difuzata pe canalale de streaming americane, moment important ce i-a adus un contract cu un agent din America. In prezent, portofoliul Gramatik dezvaluie noua albume de studio, cel mai recent fiind "Epigram" (2016), trei EP-uri si numeroase single-uri ce au aparut in compilatii renumite precum "Coffee Shop Selection".

Gramatik se descrie ca muzician part-time si comediant full-time, indemnandu-si mereu fanii sa nu-i ia muzica in serios, insa, artistul este unul dintre putinii producatori muzicali care inteleg importanta groove-ului in muzica electronica. Muzica lui Gramatik este incarcata de elemente funk, jazz si soul, fiind foarte dificil de constransa intr-un anumit tipar, insa nelipsita din playlist-urile fanilor genurilor chill & lounge, dubstep, trip hop sau electro swing.
Un produs Blogger.