Halsey lansează videoclipul piesei „Bad At Love”


Halsey lanseaza videoclipul celui de-al doilea single extras de pe albumul Hopeless Fountain Kingdom, "Bad At Love", o continuare a povestii din "Now Or Never".

Artista a facut cunoscut faptul ca si videoclipul pentru "Bad At Love" se concentreaza asupra ideii de libertate, de exprimare a sexualitatii, sub toate formele ei. Naratiunea intregului album se va baza pe reconstituirea clasicii istorii dintre Romeo si Julieta, o istorie reinterpretata in cel mai original mod. Si de aceasta data, videoclipul "Bad At Love" este regizat de catre Halsey si Sing J. Lee, ca si in cazul anteriorului clip, "Now Or Never".

Produsa de catre Ricky Reed si Chahayed, piesa "Bad At Love" a fost lansata la inceputul lunii iunie si este o compozitie complexa, ce reușește sa transpuna prin versuri o lunga serie de idile complicate.

Albumul "Hopeless Fountain Kingdom" a aparut la inceputul lunii iunie si include 13 piese (editia standard) sau 16 piese (editia deluxe), iar conceptul lui se bazeaza pe cunoscuta poveste de dragoste scrisa de Wiliam Shakespeare, Romeo si Julieta. Primele single-uri extrase de pe album sunt "Now Or Never" si "Bad For Love". Hopeless Fountain Kingdom a debutat pe prima pozitie in US Billboard 200, dar si in alte teritorii.

Un produs Blogger.