Goran Bregovic la București: Program și Reguli de Acces


Goran Bregovic se intoarce in Romania alaturi de "Wedding and funeral orchestra", pentru un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru!

Evenimentul va avea loc pe 29 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. In deschiderea concertului vor urca pe scena Bosquito si Timpuri Noi.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile online pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet, dar se vor gasi si la intrare, in seara concertului.

PROGRAM:

19:00 - Open Doors

19:30 - 20:00 - Timpuri Noi

20:20 - 21:00 - Bosquito

21:20 - 23:00 - Goran Bregovic

REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face prin intrarea din parc (de jos) incepand cu ora 19:00, iar concertele incep de la 19:30! Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Evenimentul are loc in aer liber. 

1. Este interzis accesul cu:

- sticle, conserve;

- mancare sau bauturi de orice fel;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);

- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

La intrare in locatie toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

La locatie va fi prezent un medic care poate oferi Primul Ajutor in caz de nevoie. 

2. Jetoane

- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. 

- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal! 

3. Accesul copiilor

- Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie sa fie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.

- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici. 

Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului. Parasirea perimetrului Arenelor Romane, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraeasca zona de eveniment o pot face dar la iesire bratara le va fi rupta si daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alt bilet.

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora. Se recomanda achizitionarea biletelor doar din punctele de vanzare autorizate.

Accesul in zonele A si B se face pe baza bratarii primita la intrare. Spectatorii cu acest tip de bilete au acces si in Zona C a festivalului. Posesorii de bilete in Zona C nu vor primi bratara. Zona C se afla exact in spatele zonei B si asigura acces si pe scaunele din Arenele Romane, mai putin sectoarele K si E care sunt dedicate zonei A. Toate biletele din zona A sunt cu loc pe scaun dar spectatorii pot cobori in Arena in zona B sau C.

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate.

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica www.iabilet.ro/retea adica in Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00 - 22:00) Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si la intrare in ziua evenimentului.

In ziua evenimentului, la intrare, biletele vor avea urmatoarele preturi:

- Categoria A (Cu loc in tribuna in sectoarele K si E) - 200 lei;

- Categoria B (Fara loc, in fata scenei) - 130 lei;

- Categoria C (Cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena) - 100 lei.

Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans.

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment BestMusic Live Concerts

Un produs Blogger.