Iată cum arătau Lidia Buble, What’s Up și Kamelia în prima lor zi de școală

Foto / Cuza (Noaptea Târziu)
Baietii de la Noaptea Tarziu au lansat la inceputul acestei saptamani, chiar in prima zi a noului an scolar, parodia „Sa-mi fie scoala". Pentru ca astazi este 15 septembrie, data oficiala la care incepea scoala in trecut, i-am intrebat pe artistii Cat Music cum aratau si cum s-au simtit cand au trecut pentru prima data pragul scolii si cate emotii au avut atunci.

Cantareti precum Lidia Buble, What's Up si Florin Ristei ne-au oferit fotografii din primele lor zile de scoala, iar unii dintre ei ne-au dezvaluit cum s-au simtit in acele momente pe care le considera foarte importante pentru orice tanar.

Lidia Buble: „Trebuie sa recunosc ca nu am avut prea mari emotii in prima zi de scoala. Faptul ca am crescut intr-o familie numeroasa m-a ajutat, deoarece eram obisnuita sa fiu inconjurata de multi copii".
Foto / Lidia Buble
Kamelia: „Parintii mei s-au hotarat sa ma dea la scoala la 6 ani, deoarece fratelui meu, George Hora, care facuse deja un an de scoala, nu ii placea sa mearga fara mine. A fost protector cu mine inca de mic. Si asa am ajuns sa fiu mereu cea mai mica din clasa".

Kamara: „In prima mea zi de scoala din Guineea, unchiul meu m-a pacalit ca mergem la un service sa-si repare motocicleta. Insa destinatia a fost curtea scolii. Am ajuns intr-o clasa in care se preda matematica, materie care nu mi-a placut niciodata, iar invatatorul m-a pus in ultima banca".

Monoir: „Prima zi de scoala a fost emotionanta. Mi-am cunoscut colegii de la Liceul de Arta, unde am invatat din clasa I pana in clasa a XII-a. Cu unii dintre ei tin legatura si astazi. In prima saptamana mi-am cunoscut profesoara de pian si profesorii de teorie muzicala".

Alex Vasilache (Jukebox): „Am fost super emotionat cand am inceput scoala. Invatatoarea mea era tanara si frumoasa si ma uitam la ea ca la zana din povesti".
Foto / Alexandra Ungureanu
Alexandra Ungureanu: „Am inceput scoala cu mare entuziasm, pentru ca ma saturasem de gradinita. As fi vrut sa stau in prima banca, dar eram mai inalta si am fost repartizata in a treia banca. Eram incantata de coditele mele perfect pieptanate de mama, cu pamponase. Bonus era gulerul de macrame crosetat de ea".

Cristina Vasiu: „Imi aduc aminte cu drag de prima zi de scoala, pentru ca eram inconjurata de sute de copii si de parinti. Era galagie, toata lumea aducea flori, era ca o sarbatoare in curtea scolii. Chiar daca eram mica, ma simteam mare".
Foto / Cristina Vasiu
Cuza (Noaptea Tarziu): „Am fost super emotionat, din cate imi amintesc, dar de un lucru sunt sigur: parintii mei au fost mult mai emotionati ca mine. Imi aduc aminte ca m-au pus in prima banca si, in momentul in care au iesit din clasa, am incremenit. Eram atat de speriat de toti copiii si de invatatoare, incat in prima prima ora am numarat secundele la propriu".

Iulia Dumitrache: „Am fost foarte entuziasmata ca am inceput scoala, mai ales ca am invatat acolo unde era cadru didactic si mama. Emotiile ma copleseau si eram foarte incantata ca imi cunosc colegii si invatatoarea. Si in ziua de astazi sunt prietena cu colega mea de banca din generala, careia i-am cantat si la nunta".


June: „Copilaria... singurul paradis pierdut. Tin minte ca in prima zi de scoala incercam sa ma obisnuiesc cu uniforma si aveam gulerasul apretat care nu voia nicicum sa stea drept. Iar asta ma irita la culme, pentru ca voiam sa am tinuta impecabila in fata doamnei invatatoare".

What's Up, Lidia Buble, Kamelia Hora, Florin Ristei, Kamara, Ilinca Bacila, Alex Vasilache (Jukebox), Monoir, Alexandra Ungureanu, Cristina Vasiu, Cuza (Noaptea Tarziu), Iulia Dumitrache si June sunt doar cativa dintre artistii Cat Music, principalul jucator din industria muzicala romaneasca. Cu o prezenta de peste 10 ani pe YouTube, Cat Music este cel mai puternic canal din Romania, cu 3,6 milioane de abonati si peste 4 miliarde de vizualizari.

Un produs Blogger.