Trupa rap feminină MUZE lansează un nou videoclip


Trupa MUZE dă un ton pozitiv acestei toamne. După ce în luna august ne-au răcorit cu Aloe Vera, EnerGIA, Gani, Liry, MGee și Undercover ne asigură acum că „O să fie bine". Noul single încurajează la optimism și perseverență indiferent de provocările zilnice, fiind totodată piesa care dă numele albumului pe care fetele îl vor lansa în această toamnă.

Instrumentalul produs de Ciprian Blaga binedispune și ne duce cu gândul la o vară care încă nu s-a încheiat, în timp ce videoclipul, realizat de Daniel Libeg completează perfect vibe-ul pozitiv al piesei. Înregistrările au avut loc la BadRoom Studio, mixul și masterul fiind, de asemenea, semnate de Ciprian Blaga.


„Mesajul piesei ne caracterizează 100%. De fiecare dată când una dintre noi se stresează sau trece printr-o perioadă dificilă, celelalte îi sunt alături. Astfel, conceptul exista dinainte de a scrie efectiv piesa, pentru că am realizat că e expresia pe care ne-o spunem mereu în situații grele ca să ne încurajăm reciproc. Împreună trecem mai ușor peste orice." - MUZE


MUZE este singura trupă rap din România formată din cinci fete, fiecare având, de asemenea, la activ cariere solo.

Un produs Blogger.