Cluj: "Zilele Studentilor", un program complex dedicat tinerilor


Asociația Tineri pentru Transilvania prezintă „Zilele Studenților”, un program complex dedicat tinerilor din Centrul Universitar Cluj. Zilele Studenților se desfășoară în perioada 23 octombrie – 12 noiembrie 2017 și urmărește crearea unui cadru adecvat pentru implicarea studenților în diverse activități culturale, sportive, recreative și de divertisment.
Zilele Studenților urmărește dezvoltarea continuă a studenților prin stimularea participării la activități de masă. Programul urmărește formarea unor tineri implicați activ în viața socială și culturală a comunității din care fac parte, prin punerea în valoare a talentului și a pasiunii acestora.
Programul se desfășoară sub formă de concurs, în diferite locații din Cluj – Napoca, iar participanții trebuie să treacă prin probe precum: Airsoft, Buggy Race, Escape Room, Gaming, Treasure Hunt, MiniFotbal, Karaoke, Design, Bowling și Concurs de ingeniozitate.  Valoarea premiilor este cuprinsă între 200€ și 1000€, în funcție de punctaj și locul ocupat în clasament. 

Proiectul este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj – Napoca și a Consiliului Județean Cluj.

Un produs Blogger.