Lansare de album Vama la Sala Polivalentă: Reguli de acces și informații generale


Joi, 12 octombrie, VAMA va lansa cel mai nou album, "Better", printr-un show la Sala Polivalenta.

Rezultat al colaborarii dintre Vama si producatorul muzical englez James Lewis, albumul se va auzi pentru prima data integral si live in show-ul de la Sala Polivalenta.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar si in retelele Eventim si bilete.ro.

Biletele au urmatoarele preturi:

Pe teren - Ultras - 230 lei

Pe teren - Fans - 150 lei

Acces General - 85 lei

In tribune - Categoria A - 260 lei

Categoria B - 195 lei

Categoria C - 100 lei

De asemenea, gasiti in vanzare si un Supliment Meet & Greet la pretul de 480 lei, valabil doar cu bilet cumparat separat. Suplimentul include: intalnire informala cu VAMA inaintea concertului, tricou Vama, cana Vama si poster cu autografele membrilor trupei.

La intrare biletele vor avea urmatoarele preturi:

Pe teren - Fans - 170 lei

Acces General - 105 lei

In tribune - Categoria A - 280 lei

Categoria B - 200 lei

Categoria C - 115 lei

PROGRAM

Acces - 18:30

Concert - 20:00

Autografe - 23:00

REGULI DE ACCES

Accesul publicului este permis incepand cu ora 18:30, iar spectacolul incepe la ora 20:00, astfel va rugam sa alocati timp suficient pentru drum, parcare, acces si orice alte activitati ce premerg participarea la spectacol in sine, in scopul intrarii in sala de spectacole inainte de inceperea actului artistic.

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid.

Dupa validarea biletului fiecare spectatorii vor primi cate o bratara care le va permite accesul in zona dedicata fiecaruia dintre ei. 

Accesul copiilor cu varste peste 2 ani este permis pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti, posesor al unui bilet valid. Copiii sub 2 ani beneficiaza de acces gratuit, dar trebuie sa fie insotiti de cel putin un parinte, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici. De asemenea, va rugam ca pe toata durata spectacolului sa ii tineti pe cei mici in brate.

Detinatorii de bilete pot fi controlati la intrarea in locatie pentru a se asigura respectarea regulilor anuntate. Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor. 

Posesorii suplimentelor Meet&Greet vor fi contactati si informati personal de programul intalnirii cu trupa.

JETOANE

- In cadrul evenimentului se vor comercializa diverse sortimente de bauturi, vanzarea acestora facandu-se pe baza de jetoane care pot fi procurate de la casele special amenajate. 

- Vanzarea produselor pe baza de jetoane faciliteaza o servire mai rapida

- Contravaloarea jetoanelor ramase se returneaza la finalul evenimentului doar pe baza bonului fiscal! 

INFORMATII UTILE

Este interzis:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase;

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul Salii Palatului;

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel;

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;

- consumul de droguri sau de alte substante ilegale in locatia unde se desfasoara evenimentul constituie infractiune si va fi pedepsita conform prevederilor legale in vigoare!

OBLIGATIILE PUBLICULUI

- sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor

- sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

- sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta

- sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

- publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor.

Un eveniment Agentia de Vise si BestMusic Live Concerts
Un produs Blogger.