Universal Music România i-a acordat lui Sting discul de aur


Marti seara, 17 octombrie, Sting a sustinut primul sau concert in Cluj, la Sala Polivalenta, iar Universal Music Romania i-a inmanat in seara evenimentului, discul de aur pentru vanzarile albumului “57th & 9th”.

Concertul face parte din turneul 57th & 9th si promoveaza cel mai recent proiect muzical al artistului, primul sau album rock, cu acelasi nume. Turneul a inceput pe data de 1 Februarie 2017, in Canada, iar concertul de aseara, de la Cluj, a fost ultimul din acest tur. Albumul 57th & 9th este al 12-lea album din cariera artistului si a fost lansat pe 11 noiembrie 2016.

Programul muzical al serii a inceput cu un scurt concert sustinut de Joe Sumner, surpriza venind tot de la Sting care a ales sa cante prima piesa alaturi de fiul sau. Ambii au salutat publicul in limba romana si au avut un scurt dialog in care Joe Sumner a vorbit exclusiv in limba romana, la finalul caruia Sting s-a retras, lasand scena la dispozitia fiului sau.

Cei peste 10.000 de spectatori au savurat fiecare vers din fiecare piesa, cantand la unison hit-uri precum “If I Ever Lose My Faith In You”, “Englishman in New York”, “Message in a Bottle”, “Shape of My Heart”, “Fields of Gold”, “Every Breath You Take”, “Desert Rose”, “Roxanne”. Sting a revenit de doua ori pe scena pentru bis, la final multumind tuturor pentru acest show, incepand de la toti membrii echipei sale implicati in organizarea turneului, pana la publicul roman care a tranformat acest ultim concert intr-una dintre cele mai frumoase amintiri.

Concertul Sting de la Cluj a fost cel de-al patrulea sustinut de artist in Romania si, totodata, unul dintre cele mai bune, dupa cum au declarat la final fanii artistului care nu au ratat nicio intalnire cu acesta.

Cu o cariera impresionanta, Sting a vandut aproape 100 de milioane de albume, pe cont propriu, dar si alaturi de grupul The Police. Ca artist solo a castigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy si a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Universal Music este singurul label major prezent in industria muzicala romaneasca. Universal Music Romania si-a castigat pozitia de lider de piata inca de la infiintare, in 2006, datorita strategiei sale de marketing inovatoare. Pe langa activitatile sale clasice de casa de discuri, de productie, distributie si promovare de continut musical, Universal Music Romania este si o companie de marketing, implicata constant in dezvoltarea de strategie de brand, bazata pe asocierea cu industria de entertainment, prin realizarea unor parteneriate strategice.
Un produs Blogger.