Concert DIO Returns - Program și Reguli de Acces


Holograma lui Ronnie James Dio ajunge la Bucuresti la Arenele Romane (cort incalzit) pe 17 decembrie, alaturi de membrii Dio Disciples! Show-ul face parte din turneul international "Dio Returns"! 

In deschiderea concertului vor canta Kempes si Scarlet Aura.

KEMPES

Ovidiu Ioncu 'Kempes', liderul trupei Kempes si fostul solist al formatiilor Cargo si Rezident EX revine la Arenele Romane pentru a deschide shoul DIO Returns.

Cu 8 albume lansate pe scena rock-ului romanesc, dintre care 6 alaturi de Cargo, unul cu Rezident EX si unul cu Kempes, Ovidiu  Ioncu, una dintre vocele emblematice ale rock-ului romanesc promite un show memorabil pe data de 17 Decembrie.

In momentul de fata Kempes inseamna:

Ovidiu Ioncu "Kempes"- voce;

Alin Moise- chitara, backing voice;

Stefan Buta- bass, backing voicet;

Sebastian Natas- tobe, backing voice.

SCARLET AURA

Dupa concerte sustinute in Romania dar si in strainatate, dupa un turneu alaturi de Tarja Turnunen si Angra si deschideri pentru formatii precum Accept, Helloween, Sabaton, Doro Pesch si multi altii, Scarlet Aura revine pe scena Arenelor Romane in deschiderea concertului 'Dio Returns'.

Cu vocea inconfuntabila a Aurei Danciulescu, formatia promite un show de Melodic Metal care va incinge atmosfera de la primele acorduri.

In momentul de fata Scarlet Aura inseamna:

Aura Danciulescu - voce

Mihai Thor Danciulescu - chitara si voce

Catalin Ungureanu - bass si voce

Sorin Ristea - tobe

PROGRAM SI REGULI DE ACCES

Va invitam sa cititi mai jos regulile de acces si programul evenimentului dar si multe alte informatii utile despre concert.

ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !! Se fumeaza doar in locurile special amenajate.

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 19:30 

Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 19:00 dar puteti veni la orice ora doriti  sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului

Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o bratara cu care vor intra in zona dedicata. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.  

Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid. Accesul in zona Golden Circle din fata scenei se face pe baza de bratara care va fi pusa la intrare.

Zona de concert are o singura zona de acces si cinci iesiri de siguranta marcate ca atare. Normele de siguranta le gasiti mai jos. La locatie va fi prezent un punct de prim ajutor.

INFORMATII UTILE

Este interzis in zona de concert:

- accesul cu arme sau obiecte periculoase

- accesul cu alcool sau alte bauturi si alimente din exteriorul zonei de festival.

- accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau masini de gatit de orice fel

- umbrele (concertul are loc in cort incalzit)

- aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);

- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

De asemenea va rugam sa lasati animalele de companie acasa. Nu vor fi puse la dispozitie zone pentru depozitarea obiectelor de valoare dar ne bazam pe buna educatie si bunul simt al participantilor la festival.

PROGRAM

Open Doors: 19:00

Scarlet Aura: 19:30 - 20:00

Kempes: 20:20 - 21:10

DIO:21:40 - 23:10

OBLIGATIILE PUBLICULUI 

-sa respecte masurile de aparare impotriva incendiilor, stabilite de SC Sfinx Experience SRL;

-sa nu introduca sau sa nu incerce introducerea in incinta de faclii, artificii, petarde, torte, recipiente, materiale incendiare ori fumigene, substante toxice, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant (ori alte asemenea materiale, substante sau obiecte), obiecte artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice, artificii din categoria "obiecte zburatoare luminoase", pocnitori ori altele asemenea ce pot favoriza producerea si propagarea incendiilor;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, semnele, afisele, marcajele sau altele asemenea, destinate apararii impotriva incendiilor aflate in incinta;

-sa nu aduca in stare de neutilizare, indiferent de mod, mijloacele tehnice de aparare impotriva incendiilor aflate in incinta;

-publicului ii este interzis sa dezlipeasca sau sa distruga reclamele, anunturile si afisele expuse de organizator in incinta ansamblului construit, precum si sa deterioreze, sa ridice sau sa mute semnele ori indicatoarele amplasate de organizator, pentru facilitarea accesului in incinta, a evacuarii persoanelor, a interventiei in situatii de urgenta sau a celor care semnaleaza existenta unui pericol pentru viata persoanelor;

-sa fumeze numai in locurile fara pericol de incendiu, special amenajate si marcate. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara la urmatoarele preturi:

-PRESALE: 95 Lei Acces General, 119 Lei Golden Circle - pana pe 17 decembrie

-LA INTRARE: 110 Lei Acces General, 140 Lei Golden Circle - in limita biletelor disponibile

De astazi, 24 Noiembrie, pana pe 27 Noiembrie puteti cumpara bilete la preturi speciale de Black Friday. Astfel, in aceasta perioada biletele au urmatorul pret:

Acces General Black Friday - 70 Lei

Golden Circle Black Friday - 99 Lei

Se pun in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle, in fata scenei.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM
Un produs Blogger.