The Case cântă alături de Alternosfera pe 8 decembrie la Arenele Romane


ALTERNOSFERA vor concerta la Arenele Romane din Bucureti in cort incalzit pe 8 decembrie de la ora 20:00, in deja clasicul show sold out de sfarti de an, pentru al patrulea an consecutiv.

Seara va fi deschisa de The Case, o trupa de rock alternativ care si-a facut debutul in primavara anului 2012. Grupul a fost prezent pana acum pe scena mai multor festivaluri precu Electric Castle, B`estfest, Summercamp, PadinaFest, Music Travel Festival sau SnowFest, in Franta. 

The Case inseamna:

- Alfred Ciprian Paros - (Voce, chitara ritm)

- Adrian Istodorescu - (chitara lead)

- Cristian Paros - (clape)

- Mihai Bele - (tobe)

- Andrei Cimpean - (bass)

Alternosfera este o formatie de rock alternativ, infiintata in decembrie 1998 la Chisinau. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand cinci albume si un EP.

In luna octombrie a anului 2015, Alternosfera a lansat albumul "Haosoleum", ultima parte a tripticului "Epizodia", printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucuresti. De asemenea, trupa a primit, pentru al patrulea an consecutiv, titlul "Best Romanian Alternative Rock Band 2016", la METALHEAD Awards. De asemenea, in cadrul aceleiasi gale, "Haosoleum" a fost desemnat "Best Romanian Alternative Album 2015".

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (program 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. 

Biletele au urmatoarele preturi:

- PRESALE: 50 de lei Acces General si 75 de lei Golden Circle, in fata scenei, pana pe 8 decembrie

- LA INTRARE: 60 de lei Acces General si 80 de lei Golden Circle, in fata scenei

Sunt in vanzare doar 300 de bilete Golden Circle si 1200 Acces General. Zona Golden Circle este delimitată iar accesul în ea se face doar pe bază de brățară (pe care o primiți la intrare)

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM si METALHEAD
Un produs Blogger.