Bucovina special exclusive show pe 17 ianuarie la Hard Rock Cafe


Miercuri, pe 17 ianuarie, de la ora 21:30, pentru a doua oara la Hard Rock Cafe dupa showul sold out din martie 2017, Bucovina va invita la un special exclusive show care nu trebuie scapat in cadrul unui show METALHEAD si BestMusic Live Concerts ! 

Castigatoare a numeroase premii METALHEAD Awards an de an si cu showuri sold out la Arenele Romane in 2015 si 2016 si 2017, cea mai titrata trupa de metal romaneasca a momentului a decis ca este timpul sa ridice ștacheta la un nivel superior si sa ofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București !

Special pentru acest concert, nu avem mese in fața scenei iar biletele costă doar 35 de lei așa ca se anunță un sold-out rapid!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

- Cu loc la masa in sala: 50 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei: 35 lei

Online pe www.iabilet.ro, poti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM
Un produs Blogger.