S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Stone Sour de la Bucuresti


Pe 26 Iunie 2018, la Arenele Romane din Bucuresti ne vom intalni cu Stone Sour. Americanii vin in frunte cu Corey Taylor, solistul formatiei Slipknot.

Cu nu mai putin de trei nominalizari la premiile Grammy pentru Best Metal Performance si cu un album lansat anul acest, 'Hydrograd, album care a fost primit foarte bine atat de public cat si de critici. Stone Sour promit un show de exceptie pe scena Arenelor Romane.

Incepand de astazi, 15 Decembrie, au fost puse in vanzare biletele pentru concert. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - partener Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara si au urmatoarele preturi:

- EARLYBIRD: Categoria A: 145 de lei, Categoria B: 129 de lei, Categoria C: 85 de lei - pana pe 1 februarie

- PRESALE: Categoria A: 165 de lei, Categoria B: 149 de lei, Categoria C: 100 de lei - pana pe 26 iunie

- Categoria A: 185 de lei, Categoria B: 159 de lei, Categoria C: 120 de lei - la intrare

De asemenea, gasti in vanzare si pachete speciale cu bilete incluse:

- Early Entry (include bilet categoria B, acces mai devreme in locatie, poster cu autograf, bratara speciala - doar 50 de bucati) - 384 de lei earlybird si 404 lei in presale

- Meet & Greet (include bilet categoria B, meet & greet, acces mai devreme in locatie, poster cu autograf, pana de chitara, ecuson - doar 75 de bucati) - 616 lei earlybird si 636 lei in presale

- Side Stage VIP (include bilet categoria B, acces intr-o parte a scenei la primele trei piese, poster cu autograf, pana de chitara, ecuson  - doar 6 bucati) - 1311 lei in earlybird si 1331 lei in presale.

Pachetele speciale nu se ramburseaza, sunt NOMINALE si nu sunt trasnferabile. De aceea puteti sa cumparati doar cate un pachet per comanda. Toate materialele incluse in pachete vor fi primite in ziua concertului la intrare. Cumparatorii lor vor informati de catre organizatori cu cateva zile inainte cu toate detaliile care nu sunt cuprinse mai sus. Posesorii de bilete categoria A primesc si un poster color si o bratara. Posesorii de bilete categoria B primesc si o bratara.

Harta Locatiei: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E

Categoria B: fara loc, in faa scenei.

Categoria C: cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

Numarul de bilete din categoriile A si B sunt limitate la 700 de bucati din fiecare categorie. Locurile la categoria A se ocupa in ordinea sosirii si nu sunt numerotate. Capacitatea sectoarelor K si E (adica sectoarele alocate Categoriei A de bilete) este de 900 de locuri dar s-au pus in vanzare doar 700 de bilete pentru un plus de confort.

Posesorilor de bilete la Categoria A le este permis accesul si in categoriile B si C iar posesorilor de bilete din Categoria B le este permis accesul si in Categoria C. Fanii care au bilet in categoria C pot sta doar in categoria C. Categoria C are si locuri pe scaun (toate sectoarele din Arenele Romane mai putin K si E unde este categoria A) dar pot sta si in picioare in spatele categoriei B. Gardul care separa categoriile B de C este la doar 9-10 metri de scena.

Minorii peste 14 ani au voie la concert neinsotiti. Cei sub 14 ani trebuie sa vina insotiti de un adult posesor de bilet valabil. Copiii cu varsta sub 7 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Concertul are loc in aer liber.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts.
Un produs Blogger.