Madonna s-a mutat într-o vilă cu 12 camere şi piscină încălzită


Celebra cântăreaţă Madonna s-a mutat recent într-o vilă cu 12 camere şi piscină încălzită, din secolul XVIII, împreună cu toată familia.

După ce a petrecut Revelionul împreună cu cântăreaţa portugheză de muzică fado, Celeste Rodrigues (94 de ani), sora faimoasei Amália Rodrigues, decedată în 1999, Madonna (59 de ani) s-a instalat în superbul palat Ramalhete, cu vedere spre fluviul Tajo, situat în strada Janelas Verdes din Lisabona.


De sărbători, vedeta i-a avut lângă ea pe toţi copiii ei, Lourdes, de 21de ani, Rocco, de 17 ani, şi cei adoptaţi, David Banda de 11 ani, Mercy,  de 11ani, gemenele Stella şi Esther de 5 ani. Ea a închiriat magnificul palat pentru 12 luni, unde va locui împreună cu toată familia. 


Anul trecut, cântăreaţa a locuit la hotel în Lisabona, pentru a susţine cariera de fotbalist a fiuli său adoptive, David Banda. Revista portugheză “Flash” a relatat că Madonna a comandat, în urmă cu două zile, să-i fie aduşi la palat şapte pui fripţi, orez şi cartofi, pentru ea, copii şi angajaţi. 

La scurt timp după aceasta, bodyguarzii divei s-au dus s-o ia de la şcoală pe fiica adoptivă, Mercy. Regina muzicii pop se pregateste de lansarea unui nou album si de un turneu in jurul lumii.
Un produs Blogger.