BASCHET. Începe faza a doua a campionatului. Vor fi două meciuri pe săptămână


Liga Naţională de baschet masculin începe a doua fază a competiţiei. O dată stabilite echipele care vor juca în cele două grupe valorice, 1-6 şi 7-12, programul se anunţă încărcat, cu câte două jocuri pe săptămână.

"Eu cred că pentru noi, personal, nu este un lucru rău având în vedere lungimea lotului de jucători. Avem o rotaţie destul de lungă, putem utiliza oricând zece jucători şi probabil acesta ar trebui să se transforme într-unul din atuurile noastre", spune Şerban Sere, preşedintele orădenilor.

CSM Oradea va sparge gheaţa, miercuri, la Timişoara. La doar trei zile distanţă bihorenii vor primi vizita singurei echipe din top 6 pe care au învins-o până acum în deplasare, BCM U Piteşti. Sâmbăta viitoare, la Oradea va veni actualul lider, CSU Sibiu.

"În ultimii trei ani de zile avem o experienţă necesară pentru a aborda şi a gestiona finalul de campionat. (...) Şi anul trecut, din câte îmi aduc aminte, în grupa 1-6, am obţinut opt victorii din zece posibile. Aşa că şi în acest an eu aş privi cu optimism finalul de sezon şi drept este că bătăliile grele abia acum urmează", a declarat Sere.

Dacă Oradea ar fi încheiat sezonul regulat pe podium ar fi disputat primul joc în calitate de echipă gazdă.

sursa: Digi24
Un produs Blogger.