Killa Fonic, Suie Paparude și Basska confirmate la Shine Festival 2018


Killa Fonic, Suie Paparudesi Basskavor canta alaturi de Skillet,The Cat Empire, Subcarpati, Fratii Grime,The Mono Jacks, Cred Ca Sunt Extraterestru,  Fantomesi Argatu. Multe alte trupe vor fi anuntate in curand!

O alta veste buna vine din partea  familiei Culese din cartier. Prima zi de Shine Festival  va fi aproape in totalitate dedicata “Sarbatorii de vara”Subcarpati asa ca asteptati-va la multe surprize. 

Killa Fonic este un artist care a devenit cunoscut în industria muzicală românească la început prin colaborarile cu Lu-K Beats. A debutat in cadrul casei de discuri Seek Music cu piesa "Sparg Casele" în colaborare cu Super ED și NOSFE, apoi a devenit membru al trupei Șatra BENZ , odata cu infiintarea acesteia, împreuna lanseaza primul lor album intitulat "O.$.O.D."(acronimul format dupa "O Satra, O Dragoste") apărut în toamna anului 2015. Primul mixtape al lui Killa Fonic este Ramses 1989, apărut în luna mai a anului 2016, urmand ca apoi sa lanseze mai multe piese, una din ele fiind "Scrum" în colaborare cu Conncect-R, având un mare succes. În acest timp a lucrat la al doilea album Șatra BENZ numit "O.$.O.D. 2" apărut pe 1 martie 2017 și în același timp lucra și la primul său album, "Lamă Crimă", apărut anul trecut, al carui show de lansare de la Arenele Romane a fost sold out!

Șuie Paparude s-a înfiinţat acum două decenii, într-o formulă cu cinci membri, printre care un basist (Mihai Dobre - Dobrică) şi un clapetist (Mihai Câmpineanu - Michi), abordând la vremea respectivă un stil alternative / new-wave, inspirat de epoca New Order. Din 1994 încolo, rămasă doar în formula Michi / Dobrică, Şuie Paparude îşi începe adevărata ascensiune. Un drum de vreo 20 de ani care are să-i poarte prin nouă materiale de studio, colaborări cu nume de seamă de pe scena românească: DJ Vasile, DJ Niki4, Junkyard sau Bean (actualul solist), concerte cam unde vezi cu ochii, de la cluburi şi festivaluri la pieţe şi stadioane, în ţară sau peste graniţe, numeroase premii şi întâmplări cât pentru istoria a trei trupe la un loc.

Basska nu este doar o trupă, este un concept. S-a înființat în 2013 în București din 5 foști membri ai trupei East Roots (Mihai Para – baterie, Sorin Ciprian Nicolescu - trompetă. Laur Iftene – bass și sitar, Cristian Scurtu – chitară, Adelin Dragu – percuție) cărora li s-au alăturat Vapor și Radu Cotfas – voce și Persanu' - clape. Cel mai recent clip al trupei a fost lansat alaturi de Bean Mc pentru piesa “Orasul Meu”. Videoclipul urmărește ritmul vieţii urbane, dominată de-o stare frenetică: dinamică şi competiţie, agitaţie și praf, haos și aglomeraţie. Pe jos, cu bicicleta sau cu taxiul - nu are importanță. Numai câțiva duc la capăt cursa contratimp în care orașul ne atrage, dar nimeni nu câștigă cu adevărat. „Eram de mult cu ochii pe băieți și mă bucur că avem ocazia să lucrăm împreună. E timpul. După 7-8 ani de experiență în producție cu trupele, suntem în punctul în care putem să concretizăm cu ei un sound nou și un album care o să zguduie festivalurile. Sound-ul lor o să facă asta. Abia aștept să rupem împreună niște scene.” – Bean MC

The Cat Empire aduc la Bucuresti hiturile care i-au adus in topurile internationale iar Subcarpativor oferi o “Sarbatoare de vara” si multe surprize alaturi de multi invitati speciali. 

De peste un deceniu The Cat Empiresunt cunoscuti drept una dintre cele mai tari trupe din lume cand vine vorba de distractie si voie buna. Muzica lor colorata a facut inconjurul lumii si este dificil de descris si foarte greu de categorisit. Reputatia trupei s-a construit pe un show live haotic si puternic, show vazut in cadrul celui mai recent turneu care a trecut si pe la Bucuresti de peste jumatate de milion de fani care si-au cumparat bilete la concertele trupei.

Subcarpați e un mix exploziv între muzici tradiționale românești și beat-urile zilei de azi. O combinație eclectică prin care ne reoxigenăm cu folclor românesc, instrumente tradiționale și ritmuri de trip-hop, dubstep, rap sau dancehall. „Este vorba despre a da jos granițele ca să descoperim un nou sunet balcanic, o cultură comună” a declarat Bean MC despre cel mai recent album al trupei.

Skillet s-au format in 1996 Memphis, Tennessee, iar din componenta actuala fac parte John (lead vocals/bass) si Korey Cooper (rhythm guitar, keyboards, backing vocals), Seth Morrison (lead guitar) si Jen Ledger. Jon Cooper este singurul membru original care a ramas in trupa. De-a lungul celor peste 20 de ani de cariera, SKILLET au lansat 7 albume, doua dintre ele fiind certificate cu platina de catre RIAA si unul cu aur.

Cel mai recent al trupei, "Unleashed" a fost lansat in luna august a anului trecut si a fost foarte bine primit atat de catre fani, cat si de catre presa de specialitate. Skilletsunt cunoscuti pentru ambitia si devotamentul de care dau dovada in turnee si nu numai, asa ca in anul 2010, Songkick.ro i-a clasat pe locul 5 in topul Hardest Working Bands of 2010. Pana in prezent, trupa a urcat pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri din Europa, precum Rock AM Ring si are la activ turnee impreuna cu Breaking Benjamin, Three Days Grace, Seether, Shinedown, Puddle Of Mud si multi altii.

Abonamentele de doua zile se gasesc pewww.iabilet.ro, in magazinele Flanco si in reteaua iabilet.ro/retea la urmatoarele preturi:

- PRESALE 1: pana pe 15 mai - 149 de lei Acces General si 239 de lei Golden Circle
- PRESALE 2: pana pe 30 iunie - 159 de lei Acces General si 249 de lei Golden Circle
- LA INTRARE abonamentele Acces General vor costa 170 de lei

Se pun in vanzare doar 4000 de abonamente Acces General si 700 Golden Circle.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara.
Un festival oferit de BestMusic Live Concerts si sustinut de Radio Guerrilla

Un produs Blogger.