Răcnetul Carpaților 2018. Golan, Macanache, La Familia și EL Nino, printre invitați (INTRARE LIBERĂ)


Răcnetul Carpaților este un eveniment muzical-cultural urban care își propune, în anul Centenarului Marii Uniri, să aducă tinerii înspre cultura și valorile românești, printr-un mijloc plăcut și înțeles de ei, muzica hip-hop. Publicul va experimenta un concept muzical-cultural unic în Romania, în care, alături de cele mai renumite nume ale hip-hopului românesc, va exista un mix de exprimări artistice din alte arii culturale: poezie, montaj de film, cântece patrotice, folclor.

"Prin a doua ediție a festivalului Răcnetul Carpaților dorim să punem bazele unui trend cultural, modern, urban, de definire a identității românești, să creăm un eveniment unic în peisajul cultural românesc, prin alăturarea unor genuri artistice aparent opuse, greu de intersectat: hip-hop, poezie, cântec, folclor. Un spectacol unic prin sunet, lumini, scenografie", spun organizatorii.

Mesteșuguri și Tradiție la Răcnetul Carpaților 2018
În cadrul evenimentului, vor fi prezenți, atât pe scenă cât și în zona specială de cultură, câțiva apărători ai autenticității tradițiilor românești, tezaure vii incluse în patrimoniul UNESCO. Evenimentul are loc în data de 5 si 6 mai la Romexpo, pavilionul B1 

Pe scena Racnetul Carpatilor vor urca in intervalul orar 14:00-18:00
Beatrice Bandoiu
Andra Matei
Florin Parlan
Grupul Vocal "Burnasul"
Ansamblul folcloric "Romanati"
Maria Casandra
Trupa de dans traditional "Trei Pazeste"
Grupul folcloric "Bucuria"
Paul Ananie 
Nicu Mata
Gabriel Dumitru
Valeria Arnautu
Mirel Manea Orchestra


Reguli de bun simt:

1.In cadrul festivalului vom avea amenajata zona de Lost&Found, unde avem rugamintea sa se aduca toate obiectele gasite pentru a putea fi inapoiate proprietarilor de drept. Proprietarii le pot recupera urmand procedura organizatorului de identificare si dovedirea ca este proprietarul de drept.
2.In incinta festivalului este interzis accesul cu : alcool, animale, obiecte contondente, sticle(fie ele si de plastic), materiale toxice, inflamabile si pirotehnice, arme, si a tuturor substantelor interzise prin lege.
3.Nu se comercializeaza alcool persoanelor sub 18 ani.
4.Accesul persoanelor sub 16 ani se face doar insotiti de un adult.
5.La portile de acces din cadrul evenimentului, vor fi efectuate controale pentru a ne asigura de respectarea acestor reguli. Ghiozdanele, gentile, cutiile si orice astfel de accesoriu vestimentar vor fi controlate. In cazul refuzului de a fi perchizitionati, participantilor li se va refuza accesul la eveniment.
6.Se interzice atingerea(fara permisiune) a obiectelor expuse de comerciantii din cadrul festivalului.
7.Fumatul este strict interzis in pavilion. Vom avea zona special amenajata pentru fumatori.
8.Distrugerea de bunuri se va pedepsi conform legii.
9.Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele: persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc. Acestia isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.
10.Toate zonele de distractie si sport, instalatiile tip balansoar, hinte, trambuline, precum si orice alte instalatii si orice alte asemenea zone de pe teritoriul festivalului, vor fi utilizate de participantii care detin conditia fizica si psihica necesare pentru participare, pe propria raspundere.
11.Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, legile şi prevederile enumerate în acest Regulament. Participanţilor nu le este permis să desfăşoare orice fel de activităţi ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi.

Un produs Blogger.