Ioana Ignat lansează videoclipul piesei "De dragul iubirii"


„De dragul iubirii", noul single Ioana Ignat, a fost pe parcursul a 10 zile disponibil pentru descarcare de pe magazinele digitale, iar totii banii obtinuti sunt destinati renovarii sectiei de prematuri din cadrul Maternitatii Polizu din Bucuresti, din cadrul proiectului "Uncolored".

Acum, Ioana Ignat lanseaza videoclipul piesei „De dragul iubirii", un videoclip ca o adevarata poezie vizuala, filmat intr-un cadru de poveste.
Impreuna coloram si transformam lumea in ceva mai bun, asta este si dictonul dupa care se ghideaza si personajul feminin din videoclip, interpretat de catre Ioana. Artista inveleste in culori si flori toate emotiile, pentru ca arta este cea mai frumoasa maniera de a ne exprima.

De multe ori tu iti doresti ca oamenii sa evolueze si sa faca lucuri bune pentru ei si pentru cei din jur. Ideea e sa inveti sa deschizi ochii, sa asculti si sa actionezi in mod constient, lasand deoparte egoul si toate lucrurile acelea care ajung sa iti intunece ratiunea si in cele din urma trairile", declara Ioana Ignat.

Piesa „De dragul iubirii" este compusa de catre Ioana Ignat si Angeles. Ioana a filmat videoclipul alaturi de regizorul Ionut Trandafir (Trandafilm), cel alaturi de care a lucrat si la anterioarele proiecte, videoclipurile pieselor „Nu ma uita", „Nu mai e", „Cand lumea e rea" (feat Dorian Popa).

Ioana Ignat va interpreta live noul single, "De dragul iubirii", in cadrul concertului pe care il va sustine pe 25 mai, la Hard Rock Cafe Bucuresti. 

Ioana Ignat este actuala revelatie a muzicii romanesti. La nici un an de la lansare, ea a ajuns in topurile muzicale cu piesa "Doar pe a ta" (alaturi de Eduard Sanda), care s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani in anul 2017. Printre piesele de succes ale artistei se numara "Nu ma uita", care a adunat peste 35 de milioane de vizualizari pe YouTube si „Nu mai e". 

Cea mai recenta colaborare este cea cu Havana, pentru piesa "Vivere". Pe langa timbrul vocal inconfundabil, Ioana Ignat este si o foarte talentata compozitoare, majoritatea pieselor lansate apartinandu-i. In plus, artista a fost desemnata luna trecuta "Debutul anului", in cadrul premiilor muzicale Radio Romania, editia a XVI-a.

Un produs Blogger.