Golan anunță un nou concert simfonic la Arenele Romane


Golan Symphonic marchează data unui nou concert: pe 14 septembrie 2018, Arenele Romane vor găzdui  evenimentul concept realizat de Golan, alături de invitații săi speciali și de o orchestră armonizată pe acorduri electronice.

După ce anul trecut, trupa a fost susținută de peste 60 de muzicieni pe scenă și de un public de 5.000 de oameni într-un concert sold-out, Golan Symphonic ajunge în această toamnă la a treia ediție, consecutiv, adaugând un nou capitol în istoria unor live-uri ce merg dincolo de experiența unui simplu concert.

Un nou line-up (TBA), un set divers și upgrade-uri care abia așteaptă să fie descoperite vor contribui la o experiență care încearcă de fiecare dată să își depășească limitele.

Această a treia ediție marchează și o pauză pentru evenimentele în acest format, astfel încât după concertul din această toamnă, Golan Symphonic va fi retras în culise pentru a lăsa loc noilor proiecte gândite de membrii trupei. De altfel, cel mai recent dintre ele este Rocket Love, single-ul proaspăt lansat alături de noul proiect Island Chain. Cu un videoclip filmat în Brazilia și regizat de germanul Sander Houtkruijer, melodia dă tonul pentru următorul material discografic semnat Golan. 

Pentru concertul Golan Symphonic de la Arenele Romane, primele 1.000 de bilete vor fi disponibile la prețul de 35 lei până la data de 19 iulie, urmând ca între 19 iulie și 14 August să poată fi achiziționate la prețul de 49 lei. După data de 14 August până pe 13 Septembrie, în schimb, biletele vor costa 65 lei, iar în ziua evenimentului vor putea fi achiziționate și la intrare pentru 79 lei, în limita capacității.

Parteneri media: Radio Guerrila, UTV , Zile și Nopți, Infomusic, iConcert, Noizz.

Un produs Blogger.